Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kuhinja in dodatki

kuhinja in dodatki

Naročila sem novo kuhinjo, Gorenje Mina v češnja vaniliji barvi z modrimi pulti. Sedaj pa me zanima, kakšne barve ploščice naj dam za ozadje, kakšne barve stene bi lahko imela in kakšne barve kavč da bo prostor topel in barvit?

Lp

nič ploščic, namesto tega daj na steno tanko ploščo s prevleko kakršen je pult ali neko nevtralno barvo. meni so ploščice všeč samo v kakšnem kmečkem stilu kuhinje, drugače ne.

glede na to, da si se že v osnovi odločila za modro rumeno kombinacijo, ne bi odstopala kaj dosti od tega… drugače bo preveč barvasto.

Absolutno ne kombiniraj ostalega pohištva s kuhinjo. Ker bo zgledalo tako brez idej in kičaso da bo kaj.
Ker boš imela kuhinjo zelo barvito, bi jaz kavč izbrala v zelo nevtralni barvi. in bi poskusila dnevni prostor sicer prilagoditi kuhinji samo vseeno ga urediti kot sam svoj prostor.

Jaz bi dala na steno namesto ploščic, steklo. Bi super izgledalo, ker je kuhinja barvita, če bodo ploščice, boš težko dobila isti odtenek barve, kot je kuhinja. In se zna narediti, da bo preveč barvito.
Tudi pri stenah in kavču ne bi preveč eksperimentirala. Barve so super, tudi pri nas je stanovanje barvito, vendar če jih je preveč skombiniranih, prostor dušijo.

Kakšno sedežno naj potem izberem modro, rumeno ,oranžno ali nič od tega? V dnevni pa ne bom imela pohištva razen tv na steni in zvočnike. V kotu bo kamin naprej od kamina pa akvrij. To je vse kar bo v dnevni plus klubska mizica. Kaj pa preproga bi sploh pasala?

Lp

New Report

Close