Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sesuta šipa na avtu

sesuta šipa na avtu

kak vikend… uspela sem sesut šipo na moževem avtu, za crknit. imava kasko, ampak šipe niso posebej zavarovane (kar sem seveda komaj zdaj ugotovila). kaj moram nardit? sem klicala na zavarovalnico, ampak informacije ne dobim :((( ker tistega, ki bi mi lahk kaj povedal, ni. kaj čmo…

očitno se bom morala vsest v avto in odpeketat tja… ampak vsaj to bi rada vedela, a lahko jaz v moževem imenu urejam zadeve, da se to čim prej uredi.

upam, da ne bom fasala kkšnega moralca…

mi smo zadevo (ni sicer šlo za najin avto) rešili tako… da smo prijavili poškodbo na parkirišču… res pa smo imeli zavarovano tudi parkirišče…

upam le, da imaš tudi ti zavarovano parkirišče ter da šipa ni razbita od znotraj

lp

abc

p.s. upam pa, da bo kdo prišel še s kakšno boljšo idejo na plan…

aja… mah včasih sm pa res…. ne preberem zadeve do konca… oprosti

ja, jaz sem se menila za mami, ni bilo nobenih problemov…(upam, da bo tudi pri tebi tako… se mi zdi, da je to bolj odvisno od tega na koga naletiš)

ne, parkirišča nimamo zavarovanega 🙁 samo krajo in vlom, ampak ker je zadnja šipa, po moje to ne pije vode 🙁

zavarovalnica bo krila, ker pa nimaš posebej kombinacije stekla,…, bo 1 procent odbite franšize, misli da je tako

sem imela isti problem, tudi kasko zavarovan, ampak mi zavarocvalnica nič ne krije, ker nimam posebej stekel zavarovanih grrrrrr te zavarovalnice sam nategujejo

kako ti nič ne krije? meni so ravno po telefonu povedali, da krijejo, plačamo samo vrednost odbitne franšize, pa bonus zgubimo (kar ni taka katastrofa).

sem pa pred par minutami dobila komaj informacijo… grrrr. cel dan sem klicala naokoli, da so mi povedali.

New Report

Close