Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero mikrovalovko naj kupim?

Katero mikrovalovko naj kupim?

Odlocam se za nakup mikrovalovke. Katero priporocate oz na kaj naj bom pozorna pri nakupu?

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Predlagam, da nobene, ker so zelo škodljive (zaradi sevanja).

Lp

Uporabljam jo za segrevanje in odtaljevanje hrane; tako, da če kupiš najcenejšo je ok. Glavno, da ima ti dve funkciji.

že gsmi so bistveno bolj škodljivi, ignoriraj take neumne opazke

Najpomembnejša je digitalna nastavitev časa.
Ostalo (žar, ventilatorska pečica,…) so dodatki, ki so fajn, če imaš pošteno pečico že doma, pa niso potrebni.

Tudi jaz bi dala poudarek na digitalnem prikazu časa in moči (moja ima interval na 10 sek in še nikoli nisem preverila, če imajo vse tak interval). Drugače pa če ne rabiš za pečenje ali kar koli že je dovolj čisto enostavna.

Predlagam, da vzameš v roke kakšno literaturo (novejšo) na to temo oz. “presrfaš” malo po internetu. Povedala (in ne vsiljevala) sem svoje mnenje, česar ti pač nisi sposobna.

Lp

Jah no, Janina, napisala si nekaj, po čemer ni nihče spraševal. Nekateri to smatrajo kot vsiljevanje mnenja.
Pri vsaki temi o mikrovalovki, Vegeti ipd. se najde nekdo, ki se čuti poklicanega, da bo ljudi “spreobračal na prava pota”.

Wihrlpoolove so ZELO dobre. Ampak je tudi cena primerna kvaliteti. Moja mami ima takšno, jaz pa Gorenjevo, ki je sicer v redu, ampak se z mamino, ki je vsaj 4 leta starejša od moje ne more primerjati.

LpS

--------------------------------------------------------------------------------- Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen

Mi imamo že ok. 5 let Wihrlpoolovo in smo zelo zadovoljni. Ima veliko funkcij, od katerih pa največ uporabljamo odtaljevanje in segrevanje. No, velikokrat si delamo še tople sendviče, ker ima naša crisp funkijo, s katero jih hrustljavo zapeče in ne skuha…..

Ko sva bila še sama, sva si na hitrco v njej spekla še kakšen štrudelj ali burek, tudi pizza se speče.

Najbolje pa je, da sama razmisliš, za kaj boste mikrovalovko največ uporabljali.

Aja, pa fajn je, da je digitalna, kjer sama odloči koliko minut bo talila določeno meso, glede na težo, sicer si sam zadevo hitro skuhaš…..no, ne vem, če kakšne druge še sploh prodajajo…..

lp,

N.

naša ima tudi žar in tudi vroči zrak – ko pečem kaj v okroglem modlu, ali pico, vedno pečem v mikrovalovki – je veliko prej in manj lelektrike pokuri, ker je volumen manjši, tako da nam pride precej prav

janinaM nereg. ne se sekirat zarad drugih da jim bo scvrl možgane če se sami ne.. jaz si mislim “blagor njim ki nimajo pojma o tem” :))) pa še res je. manj ko veš o teh zadevah lažje živiš..

*****manj ko veš o teh zadevah lažje živiš.. ******

In tudi dlje.

no, naj se vsujejo še name, a mogoče bo le kdo, ki ga bo zanimalo – delali so raziskave – krvne teste pred in po uporabi mikrovalovk – in po tem, ko so ljudje jedli hrano, pripravljeno v MV, je bila krvna slika podobna krvni sliki ljudi z levkemijo, kri pa je potrebovala nekaj ur, da se je “vrnila” na normalo…
Meni pove dovolj, tiste pa, ki se želite slepit in ostati neinformirane, pa kar…

Maja, imaš kakšen link do te informacije? Rada bi prebrala kaj več. Hvala.

New Report

Close