Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Omejitev Ameriške kulture v naših domovih

Omejitev Ameriške kulture v naših domovih

Dogaja se absolutna boljševiška marksistična revolucija na vsakem fonu, TVju, računalniku

Zgodovinska revizija in sodstvo se v ZDA dogaja kar na ulici, dogaja se zažiganje knjig x10000, kazujejo in najdejo in sforsirajo tvojo odpustitev za wrongthink kot v knjigi 1984…

Levičarji ti dajo 1984 za brat, pride Cerar na oblast pa že vpeljejo Nadzor. Bluzijo o zažiganju knjig, pol pa hočejo dobesedno vse zažgat dol. To je dobesedno konec levičarstva. Škoda ker meni najlepši ljudje so suburban levičarji

Če nebojo prepovedali vsega tega neomarksiszma iz Amerike z zakoni, bo veliko sranje. Soroš nima kaj vršt 100 milijonov v karkoli želi. Tud ISIS so bili marksiti pa bluzli o imperializmu in kolonializmu. Če bi bla v Bataclanu novembra 2015 na Eagles of Death Metal, bi videla koliko je marksizmu mar za tvoj pogled na svet in tvojo empatijo.

Lahko si karkoli želiš, samo da ob tem nisi marksist. Noben te nebo sodil, če te bo sodil ti pa nič ne bo naredil. Če si marksist, misliš, da te vsak sodi za vsako malenkost. Če si marksist-leninist, bi moral bit prepovedan, ker so te MKUltrali.

Prepozno je vse prepovedat, ampak vseeno je treba vse prepovedat. Snapchat naj opravlja svojo stvar, ne smejo pa dodajat novic. Chrome, Microsoft NIMAJO KAJ DODAJAT NOVIC v aplikacijo.

Teh 600 TV programov ki jih imamo je treba dobesedno kurirat. Netflix dobesedno kurirat, preden lahko ponujajo content tu. Kot vsa leta do zdaj, bednih filmov nismo Slovenci nikoli gledli ker jih niso kupli

Marksizem je izi prepoznat, recimo zdaj gledam Mixed-ish na Foxu. Kjut, čeprav seveda glupo, cel čas bluzijo o rasi, to je že lahko videno kot prekršek. Ampak največji prekršek je pa bil, da je črna ženska rekla ‘če bi jaz bla bela, bi mela že bajto pa jahto’. V Ameriki bi lahko to mela, če bi se spravla, dobesedno nihče ne gleda oz. ni gledal rase v ZDA. Se pravi označeno kot marksizem + prepovedano.

Pol pa seveda Youtube. Dobesedno prepovedat ves kontent iz ZDA in mir. ZDA se nas ne tičejo.

Pač daj si Yurija Bezmenova na Youtube pa ugotovi, da te načrtno fopajo. Dovolj je blo.

Pazniki iz Polja sprašujejo, kam si se tokrat skril.

po svetu ne gledajo kdo je ” levi”, ” desni” ampak gledajo na korist!!!! Amerika je egoist.

Pazniki iz Polja sprašujejo, kam si se tokrat skril.
[/quote]

Srbski marskisti so zrežirali njegov pobeg , zdaj ga pa skrivajo 🙂

Srbski marskisti so zrežirali njegov pobeg , zdaj ga pa skrivajo 🙂
[/quote]

Sicer pa zakaj najbolj goreči marskisti, Rusi, sedaj delajo kontrapropagando proti marskizmu. Kdo bi to štekal.

ti se kar ukini in omeji, drugim pa pusti da imamo doma kar izberemo sami…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Kdo na monu odloča o predlogih, da daješ na mon predloge, skupščina multiničnih blesavih kljuset?

Jaz pa predlagam omejitev “kulture” viharnega prasca na monu. Njegov vulgarni marksizem ni niti za v sekret primeren.

Boste na svetuh zavoženih suhih vej cvilili o tem, lažje vam tako ne bo nič.😁

Samo en gumb je dovolj

[img]https://media1.tenor.com/images/d4bbd4489d5c40d83a890ea56b2191ef/tenor.gif?itemid=9324611[/img]

Boste na svetuh zavoženih suhih vej cvilili o tem, lažje vam tako ne bo nič.😁
[/quote]

Boš ti cvilil, ko bo konec potuhe in boš moral začet služit za življenje prek javnih del. Ne boš se več cele dneve na tuj račun pasel po netu.

Ne odločaš ti, odločili bomo mi, kot bi ti neznani osebi dal cancel za wrongthink prek socialnih omrežij, da bi ta izgubila službo in življenje, tako ti bomo mi vzeli vse prokrestinacije in marksistično sranje, pa še boljše se boš počutil potem.

To zna naša generacija naredit čisto razumno. Recimo Policijska akademija ali Gola pištola se sicer “delajo norca iz avtoritativnih figur” in so v tem pogledu klasična marksistično-leninistična propaganda po Yuriju Bezmenovnem, ampak mi bi to vzeli kot zgolj komedijo. Pri Sever in Jug bi recimo rezali samo propagandne segmente, ki vsiljujejo mit, da je suženjstvo v S. Ameriki negativno delovalo na črnce, in tako naprej.

Zdrava pozitivna družba bo dosežena, Američani bojo nehali gušit, če je katerikoli igralec ever rekel kaj marksističnega na Twitterju, vi filma ne boste videli. Pa rečite temu komunizem ali ‘fašizem’, popolnoma vseeno. Jaz temu rečem pozitivna pragmatika.

Čestitam, taki norčki kot si ti, ste najboljša reklama za marksizem, če že kdo.

Ne odločaš ti, odločili bomo mi, kot bi ti neznani osebi dal cancel za wrongthink prek socialnih omrežij, da bi ta izgubila službo in življenje, tako ti bomo mi vzeli vse prokrestinacije in marksistično sranje, pa še boljše se boš počutil potem.

To zna naša generacija naredit čisto razumno. Recimo Policijska akademija ali Gola pištola se sicer “delajo norca iz avtoritativnih figur” in so v tem pogledu klasična marksistično-leninistična propaganda po Yuriju Bezmenovnem, ampak mi bi to vzeli kot zgolj komedijo. Pri Sever in Jug bi recimo rezali samo propagandne segmente, ki vsiljujejo mit, da je suženjstvo v S. Ameriki negativno delovalo na črnce, in tako naprej.

Zdrava pozitivna družba bo dosežena, Američani bojo nehali gušit, če je katerikoli igralec ever rekel kaj marksističnega na Twitterju, vi filma ne boste videli. Pa rečite temu komunizem ali ‘fašizem’, popolnoma vseeno. Jaz temu rečem pozitivna pragmatika.
[/quote]

vi kot ednina? še enkrat kar imam jaz doma in kar plačujem s svojim zasluženim denarjem mi ti ne boš nič šarilo in ukinjalo ker boš v nasprotnem primeru terminirano in izginulo….

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Kdo na monu odloča o predlogih, da daješ na mon predloge, skupščina multiničnih blesavih kljuset?
[/quote]

Hej, multi ničla viharni pezdec, si še živ?

https://www.youtube.com/watch?&v=Ttzijna8mgQ

Brez starševske oziroma omejitve starosti na Youtube

STOP EKSPANZIJSKEMU KORPORATIVNEMU MARKSIZMU IN ‘AMERIŠKIM’ FIRMAM

Gotof si, nič mi ne moreš:

[img]https://www.deutschland.de/sites/default/files/styles/crop_story_content/public/media/image/Karl-Marx-portrait-jubilee-trier-germany-capitalism-economist-communism.jpg?h=cd26e850&itok=jCNbKK_F[/img]

Ze vse zivljenje z marksizmom sopani Slovenci vec ne zmorejo prepoznati kaj se dogaja. Ce kaj, kvecjemu ploskajo, da bi Ameriko cim prej hudic pobral.

Saj je kup stvari cenzurirano. Do tebe pride tisto, kar je bolje plačno.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

New Report

Close