Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kuharska knjiga

kuharska knjiga

Znašla sem se v zagati, kajti ne vem več, kaj naj kuham za kosilo in večerjo. Zdi se mi, da kuham eno in isto. Rada bi, da mi svetujete kakšno dobro kuharsko knjigo. Imam sicer Slovensko kuharico od Felicite Kalinšek, pa se mi zdijo recepti dokaj zastareli. Saj tudi kakih “eksotičnih” ne maram, ko človek ne ve, kje bi sploh sestavine dobil. Eno tako, “normalno”, malce bolj sodobno knjigo bi rada dobila.

No, mamice kuharice, mi lahko priskočite na pomoč? Vsem se Vam vnaprej zahvaljujem!

Neža

OSNOVNA KUHARIJA in OSNOVNA ITALIJANSKA KUHARIJA – dve luštni kuharici, še kar preproste ampak sodobne in dobre jedi. Izdala založba Vale Novak.
Dober tek!

Uh ja, tale Osnovna kuharija je ful dobra. Enostavna in dobra.
Jaz včasih uporabljam še kuharico od Vendeline, ki pa je bolj klasična.

lp, Tini

Jaz imam od Ivačiča in je super!

Baje, da je Osnovna kuharija razprodana, jaz sem jo iskala, pa je nikjer niso imeli…Drugače meni je zakon ta nova od Vendeline, Zmeraj Vendelina, kjer dobiš klasične recepte in malo drugačne recepte, predvsem kar se tiče juh, pa kakšnih rižot. Pa zmeraj vse rata in je res dobro…

Neža, jaz ti predlagam forum Prehrana :o) Tu boš našla še in še novih idej, za standardne jedi pa tudi jaz največkrat vzamem v roke knjigo Ivana Ivačića.
Lahko noč!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

O, na to sem pa čisto pozabila! Hvala!

Lep pozdrav!

Neža

New Report

Close