Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zasavčanke-zobozdravnik

Zasavčanke-zobozdravnik

Zivjo. Redno vas berem, a nikoli ne pišem. Danes pa em se odločila da vas povprašam za nasvet. namreč status študenta še imam, pa vendar mi je danes pri (šolskem) zobozdravniku sestra rekla da se bom mogla prestaviti v ZD za odrasle. Tega me je kar malo strah, ker je ta zobozdravnica, ki je zdaj v šolski amb. zame fenomenalna (nežna, razlaga stvari, dela kot je treba). Ali je v Zasavju kakšen tak zobar, da mu lahko zaupam in da mi ne bo na stolu mesaril po zobeh?? Prosim za nasvete kdo je res uredu. aja tja do Laškega oz Litije bi se mogoce tudi vozila. Hvala vam in lep aprilski dan:)

Jaz hodim na Izlake v zdravstveni dom, kjer ima svojo ordinacijo Dr. Urška Vajdič. Sicer je kao zasebna, samo jaz ne plačujem. Plačaš recimo samo injekcijo, če izražiš željo da jo želiš imeti. Če vrta ali puli, pa ti da sama injekcijo in ni nič za plačat. Je zelo nežna in prijazna, vse lepo razloži in poskrbi da je čim manj bolečin. Jaz je ne zamenjam za nobenega drugega. Je pa res da ima zelo veliko pacientov in novih baje ne naroča več. Vseeno lahko pokličeš in vprašaš.

lp

New Report

Close