Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Previjalna omara ( komoda )!

Previjalna omara ( komoda )!

Dober večer!

Pri Tii smo imeli izposojeno previjalno mizico, tako z banjico takoj pod previjalno mizo, bila je plastična, dokaj nestabilna, skratka ni mi bila všeč pa še varna mi ni delovala in tako sem malo kmalu začela previjati kar na raztegnjeni sedežni v dnevni, s plastično podlogo spodaj!
Nekako je šlo in še vedno gre, a kaj, ko mi vedno pobegne med previjanjem, se mi obrača in tako porabiva celo večnost predno je plenica zapeta.
Opazila pa sem, da če jo previjam kjerkoli drugje, kjer imam na voljo previjalno, da pa sploh ni problema. Ne nagaja mi in tako se lahko hitro in lepo zrihtava.
Decembra prihaja v hišo še en dojenček in moj dragi se je odločil, da mi kupi previjalno! ;))
Tako, ki je narejena kot komoda, s predali, lesena in tako stabilna pa še prostor za oblekice bi s tem pridobila, ki pa nam ga že zdaj kronično primanjkuje.
Upam, da si predstavljate kako naj bi izgledala?
Kot nizka omara, na vrhu pa oblazinjena, tapicirana in z robom okoli, da ne pride do nesreče!
V Baby centru sva jih gledala in stanejo tam okoli 60.000 sit.
In zdaj sprašujem vas! Poznate morda kakega mizarja ali “kvazi” mizarja, ki bi nam to lahko naredil za manj denarja ali pa kje bi dobili omenjeno mizico ceneje?
Morda jo lahko kdo, ki je ne potrebuje več proda za neko solidno ceno?
Ni treba, da je narejena ultra zakomplicirano, le da je stabilna in ima nekaj prostora tudi spodaj.
Plastičnih variant z banjico ali brez ne maram!
Morda bomo pa tako našli kar iščemo! ;))
Lep večer in lahko nočko!
Vallery!

SADEKO(RIMSKE TOPLICE-LAŠKO)-Tovarna otroškega pohištva
Telefonsko boš pa že našla,pokliči jih,pa ti bodo poslali katalog.Srečno

Vallery, ti priporočam, da kupite predalnik v višini previjalne, za zgoraj pa eno večjo desko, ki jo potem pritrdite (to ti omogoča tudi, da si sama izbereš velikost previjalne deske, ker je lahko večja od zgornje površine predalnika), potem daš obleč peno in imaš krasno previjalno.
MI smo doma rešili zadevo na tak način in je prišlo mnogo ceneje kot katerakoli druga previjalna, pa še dosti večja (beri: uporabnejša) je bila.

Ja, tudi to je ena od možnosti! ;)) En tak predalnik že imamo doma, pa tudi previjalno desko, ki bi jo bilo treba na novo obleči v peno in tapicirati!
Mogoče se pa res lotimo kar sami? ;))
Sem mislila tako, če dobimo kje kakšno poceni varianto že narejeno… Saj veš, smo malo na komot, tukaj pa je vseeno treba malo pomigat in uporabit domišljijo! ;))
Hvala obema!
Nočko!
Vallery!

Rossiena ideja je po mojem praktična in poceni. Sicer pa ima svakinja tak predalnik, kot ga želiš iz Ikee. Cca. 30.000 je bil, če se ne motim.

Če imaš predalnik že doma, lahko kupiš samo zgornji del previjalne mizice (pena). Videla sem jih pri Schmidu v Avstriji (Celovec).

Jaz imam podobno previjalno kot jo opisuješ in jo prodajam. Če hočeš, ti pošljem slikico na mail. Oglasi se.

Dobro jutro!
Ja, pipi, seveda me zanima! ;))
Čakam na slikico! ;))
Pa lep dan in ne zmrznit! Zunaj so samo 4 stopinje! Brrr!

Poslano.

Mi smo pred kratkim nabavili tako previjalno. Ima 4 predale, predalnik ima mere 80×60, plošča pa 100×70 cm. Firma Izi Mobili, izgleda takole: , samo barve so druge, je pa trenutno v akciji in stane 39.000 SIT.

New Report

Close