Spat!!!!
Bolj sem noseča, manj se mi spi! ;))
Zdaj sem lahko tudi po cele noči budna pa me tudi podnevi nič ne zvija!
Moj dragi in mali pišek pa že dve uri sladko pančkata!
Pospravila sem, trenutno se mi da še tu gor malo viset, potem pa mi ostane samo še tuš in posteljca! ;))
Se pa občutno bolje počutim v sedečem položaju ali stoje kot pa če moram ležat.
ko se moram vsaj malo premaknit se počutim kot slon in najmanj dvakrat moram ponoči vstat! :((
Res nas pa danes kar nekaj vztraja tule gor tako pozno!
Lep večer!
Vallery!
Veš tudi jaz sem bila taka pred nekaj meseci, potem pa se je stvar obrnila ko smo prvi mesec dežurali vsako noč in sem bila spanca še kako potrebna. No, danes pa je tako, da tudi moja dva spita kot topova jaz pa malo premišljujem o tem in onem in seveda visim na forumu in berem sporočilca za nazaj,…
Ja, ja, saj vem! Sem se lani ravno tako počutila! Lahko bi gore premikala, ko pa je prišla Tia bi pa en mesec samo spala!
O draga tpoljak, dobro bem kaj me čak! ;))
Upam le, da bo mala še naprej tako lepo pančkala tudi ko se bo naš novi dojenček ponoči zbujal! In upam, da bo prav tako priden kot Tia in bo kmalu začel spančkat celo noč!
Pustimo se presenetit! ;))
Nočko!
Vallery!
Ma zdej je že skoraj vseeno, ker ni več tako zakompliciranih tem kot včasih in tudi kot Tina se ne bi mogla prijavit, ker nas je kar nekaj Tina.
No, ja toliko za danes, se psravim počasi pančat k moja dve moškima, pa se jutri še kaj oglasi in kakšno rečemo, pa odpremo svojo temo, da ne bomo skakale v mesedo mmm.
Nočka!