Vas že muči SENENI NAHOD ?
še ne!!Moj čas prihaja…Maj Junij,pa bodo spet Ventolini,Flixotidi in Flonidani šopal,vse to moram jemati drugače bi se zadušila,meni je seneni nahod prešel v alergijsko astmo-groza-ko ponoči nič ne spim, dokler in inhaliram (ventolin ali berodual)
Oči pa tako srbijo da bi si jih najraje skopala pa nos joj to je šele problem-no jaz se takrat počutim kot bi bila zelooo maočno prehlajena in kihnem po 40X v pol ure!!!
Držite se in poročajte kako je,jaz moram pa začeti tablete jesti drugače me bo Maja pobralo.
Srečno!!!
Jaz si že tretje leto uspešno pomagam s homeopatskimi pripravki. Alergična sem na trave, ponavadi mi je najhuje konec maja, začetek junija. Prejšnji tedenn sem že začela s “preventivnimi” kapljicami. Letos sem začela kar nekaj tednov prej kot prejšnja leta, potem pa imam še kapljice za primer, če se alergija vseeno pojavi. Le-te pa ublažijo solzenje, smrkanje…
Jaz sem s homeopatijo zelo zadovoljna in pri moji vrsti senenega nahoda mi pomaga.
Lp
Smrkec, mi lahko poveš kaj več o tem, prosim, če nočeš tukaj, lahko tudi na mail
[email protected]
ja, včeraj me je začelo matrati: srbenje v nosu, smrkanje, prejšnje dni so me srbele oči.
vsako leto si rečem, da bom en mesec prej začela jemati claritine… ja, ja malo morgen. včeraj sem vzela prvo tabletko in sedaj bo tako nekje do konec maja :-((((
sem se spraševala kaj za boga zdaj cveti – meni škoduje breza, leska (ta je že mimo)…
premišljujem o nakupu “medinose-a” – pa sem v dvomih sploh pomaga ali ne?
p.s. za smetanco: meni homeopatija ni zalegla. stran vržen denar.
Za homeopatsko obliko zdravljenja sem se odlocila pred dvema letoma, ko sem bila drugic noseca in nisem zelela »navadnih » zdravil. Obiskala sem homeopatinjo dr.Ano Krusic, ki je homeopatinja tudi za moja otroka in predpisala mi je 2 vrsti kapljic, ene naj bi delovale preventivno, zato sem jih letos ze zacela jemati in so prav za alergijo na trave, druge pa imam ce se alergija vseeno pojavi. Do sedaj se je sicer obakrat pojavila, trajala prbl.2tedna in bila v precej bolj mili obliki kot prejsnja leta. Takrat pa 3x na dan vzamem kapljice, ki blazijo moje simptome-pri meni je to predvsem solzenje in smrkanje, nimam pa tezav z dihanjem, kasljanjem, kihanjem…
Lp