Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NSVS-kdaj $?

NSVS-kdaj $?

Se je kdo že pozanimal, kdaj dobimo tisti, ki nam je minilo 5 let varčevanja naše miljončke? 🙂

Jaz jih že imam na računu- ampak niso miljončki, ampak tisočaki €

ojoj, samo tisočaki? upam, da se bojo pri meni zmotili in bojo namesto EUR, napisali SIT…..

Tisti, ki so plačali zadnji obrok do 19.3., so dobili denar 02.04.
Ostali pa dobijo po 15.04.

meni so z trajnika trgali zadnji obrok 19.3.,ker je 18.3. bila nedelja.Denar pa še ni nakazan.
Verjetn zarad tega,ker je blo trgano 19.3. a ne?
Sem pa danes dobila pošto da bojo nakazoval 2.4.,ostalim pa ki smo kasneje plačali pa 23.4.

NSVS napisal:

> meni so z trajnika trgali zadnji obrok 19.3.,ker je 18.3. bila
> nedelja.Denar pa še ni nakazan.
> Verjetn zarad tega,ker je blo trgano 19.3. a ne?
> Sem pa danes dobila pošto da bojo nakazoval 2.4.,ostalim pa ki
> smo kasneje plačali pa 23.4.

Tudi jaz sem imela za plačat zadnji obrok 18.3. Verjetno so ga trgali 19., ampak jaz denar že imam. Najverjetneje je odvisno od banke.

Za vse banke veljajo enaka pravila. Vsa nakazila, ki so bila knjižena do 19.3., morajo biti upoštevana.
Pri kateri banki si pa imela shemo?

pri NLB.

a naj kar v banko pokličem,kaj menite?

pa še to,saj nakažejo na osebni račun a ne?

Nakažejo na tisti račun, ki si ga sama navedla. Sami od sebe nikamor ne nakažejo. A si sploh dala podatke???

ko sem sklenila pogodbo sem dala vse kar so zahtevali,kasneje pa ne več.

NSVS napisal:

> ko sem sklenila pogodbo sem dala vse kar so zahtevali,kasneje
> pa ne več.

Jaz sem morala v februarju še enkrat na banko in podpisat na kateri račun želim prejeti vsoto, kljub temu, da imam na tej banki odprt račun, prav tako sem NSVS sklenila pri tej isti banki. Domov sem pred tem dobila dopis in v njem navodilo kako in kaj.
Morda pa bi res morala poklicati na banko, ker je možno, da te čakajo za podpis.

Sem ravno prišla z banke (NLB). Avtomatično nič ne nakažejo. Treba je priti v banko s potrdilom od Sklada, da je varčevanje zaključeno (ga še nisem dobila, čeprav so mi na skladu zatrdili, da so vse pošiljali priporočeno v petek, 30.3.), s pogodbo in osebnim dokumentom. Potem bodo šele nakazali.
Štala!

Potrdilo od Sklada? Svašta. Varčevanje je zaključeno, ko Sklad nakaže peto premijo. In to je to. Saj ne rečem, da na Abanki res ne delajo tako. Je pa velika bedarija in nepotrebno kompliciranje.
Pri nas so imele vse tiste stranke, ki so do 19.3. vplačale zadnji obrok in so javile, kam naj se sredstva prenesejo, 02.04. denar na računu (pri isti ali pri drugi banki), če pa računa niso javile, se pač denar izpalač z začasnega računa. Voila!

Ni res. Jaz sem šla na banko s tistim kartončkom, ki sem ga dobila ob otvoritvi varčevanja NSVS-pred 5 leti. Takoj so mi preknjižili denar na moj račun. To je bilo včeraj dopoldne – NLB

Tako je. Mi smo imeli pri SKB. 12.4. smo nakazali zadnji obrok, pred tem smo na skb sporočili račun kam naj nakažejo denar, predvčerajšnjim (2.4.) je bil denar na računu!

New Report

Close