Prosim za nasvet/izkušnje – 1.maj: Hotel Pinja (Petrčane) ali Hotel Pagus (Pag)
Mal pozno smo se spomnili, da bi za prvomajske počitnice šli na lepše.
2 odrasla + dva majčkena otroka (2 in 3,5)
Zelo nas zanima kakovost notranjega bazena, prisotnost kakšnega otroškega igrišča v bližini in plaža, ki mora biti mivka/peščena (primerna za lopatke, kanglice, metanje kamenčkov .. )
Za vsako izkušnjo bom hvaležna ..
pa mogoče, še ali so sobe dovolj velike za dva navihanca 🙂
Hvala!
Pagusa ne poznam, smo pa bili že 2x v Piniji (skoz poletje) in moram reči, da smo bili vedno zelo zadovoljni. Sicer ne vem dobro, kako je s peskovniki (koliko se spomnim, je veliko igrišče z mivko, ziher je tudi peskovnik kje, ker so otročeki skoz z grabljicami-:)) hodili okoli, sama imam 16-letnico, pa nisem bila tako pozorna.
Ta hotel definitivno priporočam! Okolica tudi ok.
Bila sem v Piniji ampak poleti. Zelo lep hotel in okolica, vendar zelo mirno. Kolikor se spomnim, na plaži ni mivke.
V Pagusu nisem bila, ampak sem se dosti sprehajala mimo, tudi pred tem hotelom ni mivke ampak tak bolj grobi pesek in kamenje. Pagus je čisto blizu mesta. Brez sence.
Sploh, ker grete z otroci priporočam Petrčane.
Jaz sem bila pred leti v Pagusu in mi ni ostalo v spominu, da so kje imeli bazen. Vse drugo pa lahko zelo pohvalim. Otroško posteljico so nam dali gratis, sploh nismo nikogar prosili, nas je že čakala v sobi. Hrana je bila zelo vredu, za večerjo so bili vedno trije meniji in si lahko kombiniral po mili volji, pa še repete so dajali. Sam hotel, obnovljeni del, je zelo lep in urejen. Plaža pa je delno betonirana, delno peščena.
Meni pa Pinija ni bila všeč. Smo šli za 1. maj da vidimo, kako je, če bi šli lahko tja poleti.
Na plaži ne moreš spustiti majhnega otroka, ker je betonirana in z morjem 1m pod robom plaže.
Če imate voziček, da boste morali prenositi po veliko stopnicah.
Parkiranje je v gozdu, seveda če dobiš frej.
Sicer je tam ena plaža, nekako mivkastopeščena, pa je bila tako umazana in zanemarjena, da me ni mikalo več priti tja.
Mogoče jo poleti kaj očistijo.