Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PREGLED VIDNEGA POLJA

PREGLED VIDNEGA POLJA

ČAO,

MORAM IT NA PREGLED VIDNEGA POLJA NA OČESNO KLINIKO PA ME ZANIMA ČE JE ŽE KDO BIL IN KAKO TA PREGLED POTEKA-JE BOLEČE ITD….

HVALA IN LP

LORA

mi smo imeli tak pregled z otrokom
in je gledala v neko napravo pa so not kazal neko hiško in je nekdo od strani prihajal? – baje tako je mala rekla

pol pa so še gledal ozadje – dajo kaplice da se razširi zenica
pol pa z neko lučko not gledajo

ne boli samo zoprno je
pa cel dan zgledaš kot drogeraš in megleno vidiš – pomoje pol ne smeš vozit

TO BO PO MOJE SIGURNO JA KER ME JE ŽE SPRAŠEVALA ČE SEM Z AVTOM DA NAJ NEBI MOGLA VOZT.
O GROZA!!!!

HVALA ZA ODGOVOR!!!!
LORA

Brez panike, ni neprijetno, ne boli, en malo se samo vleče … sem bila ravno v ponedeljek na očesni kliniki.
Samo gledaš v ozadje (kot polovica žoge znotraj), prižigajo se lučke, ti pa pritiskaš, če si jo videla. In to je to.

Za ta pregled ne širijo zenic s kapljicami … sicer zapečejo za 5 sekund, malo megleno vidiš par ur – vzemi zraven sončna očala!!!!, drugače pa sem jaz normalno videla že po kakih 2 urah, je pa pasalo nosit očala.

Zenice običajno širijo, ko preverjajo očesno ozadje, ampak tudi to čisto nič ne boli.

LP!

O HVALA MI JE KR LAŽJE.

LP
LORA

Kot je rekla Barca – za vidno polje ne širijo zenic. Samo v center gledaš in na gumbek pritiskaš, če vidiš prižiganje drobnih lučk po vsem vidnem poju. Nič bolečega 🙂

Jaz sem po kapljicah vozila, sicer bolj počasi, a sem lepo videla. Problem je bil v službi računalnik. Po kakšni uri sem videla tudi nanj. Baje ne dajejo več tistih kapljic, po katerih si čorav še cel dan.

lp

New Report

Close