BIORESONANCA-RAZLIKE?
Pozdravljene!
Še tukaj poizkusim.
Kar nekaj zdravilcev je, ki se ukvarjajo z bioresonanco in ne boste verjeli tudi cene so različne. Mi smo se naročili v zdravstveni zavod REVITA, ki je za polovico cenejša od ENERGETSKEGA CENTRA MURGLE.
Sedaj se pa sprašujem ali je v Reviti enako kvalitetna bioresonanca? Ali tudi oni naredijo dobro? Zakaj taka razlika?
Lp, in hvala za odgovore
Pojma nimam, kako je v Murglah, niti kakšne so cene, smo pa mi hodili na Revito in sem bila zelo zadovoljna. Je pa dejansko razlika v metodah. Jaz sem pred leti hodila k Romanoviču na Vrhniko, in je recimo kao pozdravil en alergen v eni terapiji, na Reviti pa grejo bolj postopoma in zdravijo več alergenov v več terapijah.
Naši punčki so na Reviti zelo pomagali, pa še neverjetno prijazne so!!!
Jaz sem ravno danes klicarila okoli. Na Reviti bi morali s hčerko (obe morava iti) čakati najmanj pol leta! 🙁 Mi je vse dol padlo. :((
LP
Žogica Nogica,
za malo ti toplo priporočam mag. Karin Rižner (dela samo z otroki). Našemu malčku je zelo pomagala in tudi sicer je ena taka fajn oseba. Pri njej boš lahko povprašala tudi o cepljenjih, kar te zanima.
Nekoliko je treba počakati, pribl. 2 meseca, vendar pa, če prosiš za čimprejšnji termin (če so težave akutne) in lahko prideš dopoldan, si lahko zelo hitro na vrsti, ker te pokličejo, če kdo odpove.
Center za bioresonanco
Karin Rižner s.p.
Mala čolnarska 4b
1000 Ljubljana
Telefon: 01/429 27 12 (9:30-10:00 in 16:00 – 16:30)
http://freeweb.siol.net/czb