Zdaj že DM plenice za vzhodnjake
Mater nas nategujejo tele proizvajalci: včeraj sem šla v DM po plenice in vidim, da so nam začeli pošiljati posebne za V trg skupaj z madžari, hrvati,…
Pa edine, poleg Mullerjevih, so bile enake, kot jih imajo “večvredne” države na Z.
Zdaj ne bom kupovela več niti teh Baby love, semo še Mullerjeve. Problem je le, ker trgovine ni v našem mestu.
Hja,prejšnji teden smo ponovno odkalamitli do DM (do prvega imam 100 km, ampak se nam cenovno )splačain sem tudi jaz to ugotovila, ampak v kakovosti plenice pa nisem opazila razlike – enako vpojna in vse in ne tako, kot recimo pri okusu Nutelle ali pa Milke ali Philadelphie. Sicer pa kot zanimivost: a veste, da Italijani hodijo k nam kupovat Poljske Pamperske in Huggiske v Mercator zaradi velike razlike v ceni?
lp
Tudi sama sem pred 14 dnevi kupila 4 dvojna pakiranja, saj sem izkoristila 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust (nabrala sem njihove nalepke). Potem pa doma odprem prvo pakiranje in sem takoj razocarana. Nove (bojda super vpojne plenice) niti na otip, kaj sele po kvaliteti niso enake. Mene je najbolj zmotilo to, da zadaj ni vec elestike, ki je do zdaj poskrbela, da nasi malcici ni slo nic v majcko.
Pa sem sla potem naslednji dan z odprtim pakiranjem nazaj v trgovino, jim potozila, v cem je problem in sem lahko vrnila vse. Smo posikali na polici in zadaj se nekaj starih pakiranj (pozor, tudi na njih pise NOVO), tako da so ostala samo nova pakiranja.
A si ti prepricana, da si res dobila najnovejsi tip in ne prejsnje?
Ce so ti te plenice (bile) vsec ti predlagam, da gres se do kaksne manj obiskane prodajalne, kjer znajo imet se zalogo starih.
Smo pa mi tudi zadovoljni z njihovimi, pa Mullelrjevimi, uporabljamo pa tudi Alana (eko), ki jih dobis v DM-ju in so delane za zahodni trg. Nimajo pa elastike in so kancek drazje kot Babylove.
Ne nisem 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepričana, lahko so tiste za katere praviš ti – samo naše tudi nimajo elastike na hrbtnem delu, jo imajo pa pri trakcih za zapenjat in zaenkrat (trkam) nam ni šlo nič čez na majčko oz. body.
lp