grozne sanje
Danes sem prav pobita. Imela sem neke grozne sanje: z malim sva bila naročena na sistematski pregled ob 22.00 uri (!!) in ko sva ga pripeljala tam, so ga testirali celo noč brez najine prisotnosti in mi na koncu rekli da je nekaj hudo bolan… Potem sem se sicer prebudila, ampak te sanje me preganjajo še zdaj.
Upam, da te sanje nimajo kakega slabega pomena… Tudi vi kdaj sanjate take moraste sanje o svojih otrocih?
Sanjamo, sanjamo… ponoči gredo možgančki na pašo in se preko sanj čistijo tesnobe in skrbi, pravijo. Verjetno si bila zadnje čase bolj napeta ali pa so te glodale skrbi oz. dvomi o njegovem zdravju… Nič ne skrbi, tvoje sanje ne pomenijo nič slabega. Pomiri se, iz njih se vidi le, da si skrbna mamica in da te za sineka močno skrbi.
Stisni ga in mu dovoli, da te pocrklja,
Z.
jaz sem glih prišla iz porodnišnice … starejši sine je imel počitnice in se je cele dneve potepal po vasi … in sem sanjala da mi je umru (starejši) … nimam pojma kaj se je zgodilo … sam umru je … in potem sem bila še cel teden vsa trda ko starejšega ni bilo uro in več na vidiku …
čista groza .. verjamem … ampak po moje sanje res niso neka jasnovidna napoved 🙂 no … vsaj upam …
B.