Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nekaj najbolj GROZNEGAAA–kar sem kdajkoli videla!!!

Nekaj najbolj GROZNEGAAA–kar sem kdajkoli videla!!!

Morda ste že videli, slika ni nova.
Pa vendar. 1. sem jo videla pred nekaj tedni in nikakor mi ne gre iz glave. Pretresena sem, šokirana.

,

,

Jaz sem preveč občutljiv, pa nerad odpiram slike, ki so groooooozne in prikazujejo nekaj grooooooooznega.

A lahko nakažeš, za kaj gre? Hvala.

Ja ta bogi otrok je hodil in puzal do taborisca s hrano, do katerega ni prisel. Ta
fotograf je pa samo slikal in sel naprej. Ni pomagal. Cez nekaj casa je naredil samomor, ker ni mogel ziveti sam sabo, ker ni otroku pomagal.

Tko sm jst prebrala.

:(((

http://www.flatrock.org.nz/topics/odds_and_oddities/ultimate_in_unfair.htm

Naj kdo prosim aktivira link, meni zapre firefox! (ne vem, zakaj mi to dela). Je pa tam spet ta fotka in nekaj dejstev o fotografu. Res je naredil samomor, a ne konkretno zaradi te fotke. Tistega mrhovinarja je pa pregnal.

Štos je v tem, da enemu pomagaš, pa drugemu, pa tretjemu, pa štiridesetemu, ampak jih je toliko, da bodo vedno ostali tudi tisti, ki jim nisi mogel pomagati. In bodo v večini.

************************** LP, Kniči Poskrbi da dobiš, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad, kar boš dobil.

ja, slika je res grozovita. takih primerov pa je ogromno, saj v afriki umre zaradi lakote na milijone otrok vsako leto, pa ne samo otroci, tudi odrasli in starejši, čeprav redki so taki, ki doživijo 50 let.

Živjo!

Mene je slika tudi popolnoma pretresla. Seveda ne moremo vseh rešiti, vendar je dovolj, da naredimo nekaj. Z možem sva se odločila, da bova mesečno nakazovala 10 evrov za lačne otroke v Afriki, kar se nam niti najmanj ne bo poznalo, njim pa bo koristilo. Ja, boste rekli, kaj pa je to. Ampak če bi vsak, ki lahko, dal toliko, bi bilo dovolj. Res pa odkar sem spet videla sliko, še bolj premišljeno ravnam s hrano. Skušam kupiti, kar res vem, da bomo porabili. Hudo mi je, ko moram kaj vreči proč, ker se je pokvarilo.

Lp, N.

Hvala.

Za zjokat, res. Sploh ne vem, kaj naj rečem…

To je pa resnično nekaj najbolj pretresljivega kar sem do sedaj videla v življenju. Grozno. Mine me, da bi še karkoli dala v usta.

Ja, pomislite malo, preden se boste naslednjič usajale nad Drnovškom, ker se ubada z Darfurjem, češ da imamo svojih problemov dovolj.

Ja, se strinjam. Najprej se usajajo nad Drnovškom, kakšen butelj da je, ker pomaga v Darfurju, pa bi lahko pomagal našim samohranilkam, naslednjo minuto se pa zgražajo nad sliko, kako nekaj tako groznega niso še nikoli videle – predvidevam, da niti v Sloveniji ne. In kako bi jim bilo treba pomagati. Kakšna dvoličnost!

jao no:(((( to sliko sem videla že nekaj let nazaj,ma mi je zdaj isto tesno pri srcu,kot prvič ko sem jo videla:(((((

New Report

Close