Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bb-spet

bb-spet

da vas mal obvestim
hrana jim leti z neba pa se je ne upajo pobrat
sej če logično pomisliš folk verjetn sklepa, če lahko romi lohk pa tud mi
samo se ne upajo prinest na vrata, ker verjetn bi jih zavrnil, Rome pa niso ker se jih bojijo…….

itak so zelo zadovolni ker lahko samo sedijo in dremuckajo ter čakajo

Živ obup je ta BB. Robi sam komandira, jasmina sam neki kokodaka kot ena kokoš. Najprej robi dam pol pa še jasmina

ma kaj potem so res dobili odojka al ne nisem gleda. pa doli sem brala da naj bi ga romi prinesli.

V sbotno oddajo je Jasminina družina prinesla odojka in ogromno peciva. To jim je ekipa BB potem pustila v shrambi.

Naj bi pa to bilo proti pravilom. Dans jim folk meče čokolade čez ograjo, pa noben ne upa taknit (čeprav se je to že zgodilo takrat, ko je Robert kuril ko zmešan na račun skrivne naloge in on je čokolado vzel in pojedel), ker se bojijo, da bodo spet dobili kazen v obliki – evrov.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

hvala. sem mislila da so v soboto dobili samo pecivo. pa da so danes dobili še kaj. je pa res proti pravilom.
te vodje pa tud menjavajo kot spodne hlače. za popizdit.
ta BB je prava katastrofa. lani sem gledla na hrvaško in italijo pa se mi je zdelo ful boljše kot je ta naš BB. Robi pa ne more iz svoje kože da ne bi komentiral.

Si predstavljate, da ste v njihovi koži, zase sicer dvomim, da bi se kdaj spustila v kaj takega ampak; kretene so oblekli v vojaške uniforme, namazal so se po facah..in zdaj kot eni lipeti sedijo, poležujejo in se praskajo po ritih na tistem ogromnem vrtu. Občasno zmečejo par sto kil peska v vreče pa kakšn ogenj zakurijo, se dvakrat na dan fajn spičjo, kej več pa tut ne. Kakšen absurd. Jst ne vem, a se počutjo kot eni kreteni a se sploh vidijo kako neumn zgleda vse skupi no:)))))))))))))))))))))))

včeri sem slučajno mal pogledala BB na TV, kr neki res :)))) v uniformah pa vsi popisani, pa ena ima 38 let al kolk, pa en tip čez 30, pa mamica malega otročka …. ma komi verjamem da se folk spušča na ta nivo res 🙂

če bi mi iz neba padla čokolada se je nebi upala dotaknit, ker me kao nek BB lahko kaznuje :)))) jao jao jao … folk očitno res nima lajfa da se gre v tole prijavit 🙂

sicer pa kar komentirajte, vsaj kaj zvem kaj dogaja 🙂

Cel vrt bodo zrili in lepo trav´co pohodili.
Drugega tako ne znajo. )))))))))))))))

New Report

Close