Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darilo-zahvala nadrejenemu ob odpovedi

darilo-zahvala nadrejenemu ob odpovedi

Kaj naj podarim svoji šefinji v zahvalo za vse znanje, ki mi ga je nudila pri delu. Res sem ji hvaležna za vse, odhajam pa drugam zaradi prevelike oddaljenosti službe. (računovodska služba)

Mislila sem na kakšno knjigo, imate morda kakšne ideje.

hvala

Knjiga je lepo darilo, naj ima še vsebinsko vrednost.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Lahko ji podariš košaro, notri pa suho sadje (zapakirano), čokoladice, čaje, lahko tudi sveže sadje… greš po trgovini in mečeš notri, pa tudi pleteno košaro ne more biti težko najti..

ena iskrena zahvala in kaka malenkost, knjiga recimo je krasno darilo! zahvala ti verjetno ne bo šla težko iz jezika! lahko si res srečna, da imaš šefinjo, katero marsikdo samo sanja. to ji povej, da mi si samo sanjamo poštenega človeka, ki bi nas vodil in tudi kaj naučil. na žalost sem od svoje šefinje doživela taka poniževanja kot človek, kot delavka in nenazadnje kot prijateljica (če si moreš mislit, da se je vtikala v moja zasebna prijateljstva….)

New Report

Close