Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek piščančji paprikaš

piščančji paprikaš

Zdravo!

Jaz bi pa rada recept (pa čim bolj natančen prosim, sem začetnica v kuhinji) za res dober piščančji paprikaš.
Hvala vam!

evo moj recept-prepražim dve čebuli srednji za pol kg mesa, dam gor meso in ga malo pražim, potem dam notr malo korenčka, peteršilja, mezge, rdeče paprike,pa zrežem notr še malo navadne paprike, tko za okus, malo soli in malo vegete in česna v prahu, nato zalijem in kuham do konca, nato pa samo zgostim z moko in žlico kisle smetane-potem pa naredim še žličnike, ker naši ne marajo zraven kruha

jaz delam po receptu moje mame. Čebulo na drobno, prepražim, gor popečem piščančje meso, lahko belo na koščke, ali cele kose piščanca, začinim s timijanom in papriko v prahu, zalijem, malo pokuham, dodam malo moke za zgostitev in kake deci in pol kisle smetalne pa sol in to je to.

Tole je slišati bolj kot piščančja obara.

Pravi paprikaš se navadno servira kot priloga krompirju, svaljkom, njokom, žličnikom (po domače vaseršpaceljnem), rižu, testeninam….

Čisto enostaven in dober recept:

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

New Report

Close