Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek No, kako ste žene z vojaki na Kosovu?

No, kako ste žene z vojaki na Kosovu?

Kar nekaj časa je minilo, od kar so naši možje odšli služit na Kosovo? Kako ste se kaj znašle same med tem časom??

ma, jaz sem se kar dobro zorganizirala in vse štima. saj tudi prej nisem imela prav strašne pomoči, če sem iskrena. je pa vsaj lahko šel en sam v trgovino, lekarno, odnesel smeti, natankal avto, se v miru (vse je relativno) stuširal…
včasih se mi zdi, da mi gre zdaj še bolje, ker se mi ni treba prilagajat možu in otroku, ampak samo enemu. je pa res, da sem postala precej osamlljena, ker imam dolgo službo, zaTO POPOLDNE PREŽIVIM OB OTROKU, ZVEČER PA ITAK…

no, so prednosti in so seveda tudi slabosti…

ja, meni kar gre, ampak imam res ogromno pomoči od staršev ter tasta in tašče.

drugače pa vsi zelopogrešamo našega atija zlatega.

mene pa nekaj zanima kako kaj komunicirate z njimi na Koovo, imajo laahko mobitele? Namreč en moj dober kolega je šel tja in na mobi je vedno ned., pa sem mu hotela kakšno spodbudno sporočilo napisat…

lp

preko njihovih stacionarcev ali pa po gsm (ampak s kosovsko kartico), tako da ima ta tip verjetno drugo številko. ampak nikar ga preveč ne tolaži- jim ni huderga.

Krizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . . . . . . . . No vsaj meni! Pogrešam ga, vsaj 5x sem že sanjala, da se je vrnil. Najtežje je zvečer ko grem sama spat, zjutraj ko se sama zbudim . . . ok, dan še nekak gre skozi.

Komunicirava preko messengerja, včasih kak’ sms.

Za koliko pa časa so odšli?

aida* a tudi net imajo??

joj pol pa škoda bi lahk tut s tem kolegom preko neta komunicirala 🙂

lp

Noroooooooooooooooo

Pogrešam ga da me bo kap – najtežje je čez vikend! Ker med tednom sem nekako zaposlena, ker je vsaj služba, pa malo postoriš doma in je kar uredu! Ampak vikendi pa ubijajo! Dolgčas mi je – naj vam povem, da sem sama od januarja :((((( je šel predčasno :(((( za znoret – drugače se pa kar znajdem, razen za vikend 🙁

Lp

Ma kaj jokaste, jaz imam moža šoferja in ga ni po cele tedne doma in to že “celo” življenje!!

Tut naši niso skos doma – so vmes še tereni po en teden, 14 dni, Madžarska je trajala celo en mesec! Tako da nam ni treba govorit kako pa kej! Iz ene misije na drugo! Pa tuki k je zdej, ga nič ne vidim, ker ne pride nič domov! Gre pa avgusta na novo misijo za pol leta … in naj ne jokam? Nja se kar sprijaznim? Ne vem pa če

Punce,

jaz ravno pišem doktorat na to temo (odsotnost od doma zaradi vojaške službe). Če bi bila katera od vas pripravljena na sodelovanje, bi bila jaz zelo vesela. Vsekakor vse anonimno, bodo pa vaše pripombe in težave s katerimi se soočate v tem času prišle do “uradnih” ušes.

Če je katera zainteresirana naj mi piše na mail, prosim.

Hvala
Naja

Ja, imajo net.

Odšli so za 6 mesecev.

New Report

Close