Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je s tem Robijem ( BB )

Kaj je s tem Robijem ( BB )

Madonca kako mi je smešen, ko se kar nekaj buni in nekoga ne bo spoštoval, oz. imel rešpekta pred njim. Ma se mi zdi, kot da so ga na silo zvlekli oter, ne da se je sam prijavil.

Drugače pa rada gledam to, se vsaj nasmejim temu, čeprav …..

Sej se ne buni….. samo pove…. :))

Jasmina se buni…. haha

pa men oba nista normalna upan da gre on domov res!

Te Jasmine pa ne prebavljam in zato sploh ne gledam več BB. Ima take izpade kot dve leti star otrok. Ker je striptizeta je pač nekaj več in hoče izstopat.

Jagoda pa je itak podn od ženske. Mater milo je lubosumna na Sonjo, kot da ji kaj hoče.

stranke nabera za v Brezovco (al kje že)

pa kolk časa se bodo še šli vojsko, a do sobote
sej to se mi pa kar mal smiljo

zakaj pa ni sedaj vode? sej je nič ne uporabljajo , če so skoz zuni?

a ve tole gledate zato, da se lahko fajn spljuvate na te ljudi? Kot v Jerryiju Springerju.:)))

Ja a se ne umivajo? Pa sexajo tud ne več? Robi bo spet cvili, kako ima polna *****. Ha ha

To ni pljuvanje, če bi rada brala pljuvanje, kar na njihovo stran od big brotherja in beri kaj folk piše pod komentarje. Tam je šele štala in pol napisana, pa vsaka druga beseda je sočna.

ja seveda , da lohk kle čvekamo

jest to gledam, da vidim do kolk nisko se folk še spusti za denar
pa še to dobi le eden

Norčki so vsi, a kaj ko eden kasira, ostali pa se za đabe osmešijo.

Hehe, če pa se ne spusti nizko, pa je itak dolgočasen. Torej ima dve opciji: spustiti se nizko in biti popljuvan ali pa ostati tak kot je: dolgcajten do amena.:))))

Mene tale Robert ful na mojega bivšega šefa spominja. Enaka govorica, enaka mimika, enaka bebavost. 🙁 Ogaben mi je…

Sicer ima pa Nina trenutno spet govor o svojem privat življenju… Pravi, da je zrela. :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Nina pravi, da ona ima ful enih talentov, mož je pa samo računalničar…

:))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Talentov ja, talentiran moraš biti, da najdeš afričana na netu…dol padam od smeha, ko poslušam njene izjave.

Haha,Žogica, mi računalničarji smo tko ene zgube, a ne ?:)))))

Ja, čist!

hahahahahahahaha

Pst, pa nč mojmu povedat. 🙂

Ej, prov režim se, kake ven meče.

Jasmina je pa zrela za psihiatra. Me je prijelo, da bi jo skozi ekran na gobec :))

Tina pa isto. Ona je bila zelo zrela 15 letnica :))

Nenormalno. :))

Matr, mene že 3 dni čaka kup perila za zlikat, pa tle visim koza nora.

pa kako si upa sploh še govort, kej čez njega
na njenem mestu se pred njega ne bi upala več pridit
al pa hoče najdt najbolj simpl način da jo on brcne ven, ker se sama tega ni upala narest – kar jet za zmeri.

pa a ženska kej hod v službo, kdo pa jo žvi a en ubog računalničar?

kako gres lahko iz redne služba kar za nedoločen čas?

Če vredu plačaš, pridem likat in skup gledava in v živo dajeva komentarje. Si za akcijo????

Ej, jaz sem pa ravno muffine spekla in se mi ne da pomit pladnja, ko sem slišala kaj se menijo, sem se spet za računalnik usedla.

Andrej jim je pa ko papež. Ampak meni ma ful dobro mišljenje. 🙂

pipi napisal:

> Jasmina je pa zrela za psihiatra. Me je prijelo, da bi jo skozi
> ekran na gobec :))
>

Tudi jaz.
Ta pa je PSIHO.
Pri petindvajsetih se ji bo že zmešalo, če bo tako nadaljevala. Kura.

New Report

Close