Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vloga za znižano plačilo vrtca – milijontič

Vloga za znižano plačilo vrtca – milijontič

Lepo prosim za pomoč.

Rok za oddajo vloge je, kolikor vem, 15.11.2004. Ali to velja samo za tiste otroke, ki so že v vrtcu ali tudi tiste, ki bodo šli šele čez par mesecev?
Naš sinko bo začel hoditi v jasli februarja ali marca 2005 – ali moram torej tudi jaz že zdaj oddati vlogo?

Stokrat hvala za odgovore!

Tako – svojo kvoto odpiranja novih tem sem za danes izpolnila. :)))

Ne, mislim da oddaš 14 dni ali en mesec po tem, ko gre otrok v vrtec.

Lucy, hvala za odgovor. Saj se mi je zdelo, da je nekako bolj logično tako, ampak sem vseeno raje še vprašala. Ziher je ziher. :))

LP

Vlogo oddaš 15 dni pred vstopom otroka v vrtec, nič pa ne škodi, če jo daš kak dan prej.

Ja, al pa tako, možno, res, sem že pozabila…še dobro, da nas je več tukaj.

Če gre tvoj otrok prvič v vrtec, moraš vlogo obvezno oddati pred 15.11.2004, pa čeprav bo v vrtcu samo nekaj mesecev. Moja hčerka bo šla v vrtec 15.11.2004 in bo letos v vrtcu 1,5 meseca, pa sem morala letos oddati dve vlogi – za leto 2004 in za leto 2005.

Ali je potrebno požigosati od delodajalcev, ali je dovolj kopija delovne
knjižice????

Rabiš žig delodajalca.
Obrazec pa lahko sprintaš z interneta. Jaz sem ravno včerja nesla.

Kje na internetu pa ga lahko najdem. Napiši link.
Hvala in lp.

Če gre dete takrat prvič v vrtec, moraš itak oddati dohodninsko odločbo za predpreteklo leto, t.j. v tvojem primeru za leto 2003. Torej jo lahko oddaš že sedaj.
LP,T.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

New Report

Close