Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kdaj bodo odločbe o dohodnini 2006?

kdaj bodo odločbe o dohodnini 2006?

Nekje sem zasledila inf., da bo letos DURS vsem zavezancem naenkrat izdal odločbe o dohodnini, pa me zanima kdaj naj bi to bilo?

Poslali so jih že vsem. A je nisi dobila?

Včeraj je bilo rečeno, da bodo vse poslali do julija (hura, do dopusta!), ne vem pa, ali vse naenkrat.

2xmama – To je predizpolnjena napoved za odmero dohodnine.

Odločbo o odmeri dohodnine bi naj prejeli do 31. oktobra 2007. Le predizpolnjene napovedi so pošiljali istočasno.

lp,

N.

po mojem tistim, ki prej oddamo dohodnino, menda prej, torej jaz oddajam ze danes , hihi;))

Ne bo držalo. Imajo svoj sistem.
LP

Vseh naenkrat skoraj zagotovo ne, da PTT ne doživi kolapsa. 🙂

Ja, meni se tudi zdi, da sem slišala, da bodo poslane vse še pred poletjem, verjetno res ne vse naenkrat, ampak, če bi bilo pa pred poletjem, bi bilo pa super :)))

Do 30. aprila moramo vrniti predizpolnjene napovedi za odmero dohodnine, ki smo jih dobili prejšnji teden. Časa za izdajo odločbe imajo pa do 31.10.07. Upam, da sbo kaj prej…

Pravijo, da jih bodo obdelali v dveh mesecih. Živi bili pa videli al kako se že reče?

Ne, reče se sanja svinja kukuruz… :)))
Lani, ko je bil rok za oddajo napovedi en mesec prej, so jih komaj komaj spackali tja do novembra. Letos pa naj bi jih do poletja? Ja, pol pa svizec zavije čokolado.

Takole pravijo na Dursu. Če pa bo res kaj kruha iz te moke, pa bomo še videli.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

No, jaz sem danes (doh. obrazec sem že oddala) končno dočakala obvestilo o katastrs. dohodku. Do kdaj že bi morala biti ta obvestila pri nas?
Drži, da je bil podatek o kat. dohodku že vpisan, a glede na to, da so bili ostali podatki za popravit, bi bilo vseeno fajn, če bi to imela v rokah že prej, ne?
Sem pohitela z vračanjem obrazca, v upanju, da bom prej na vrsti za obdelavo in za odločbo (trikrat lahko ugibate, a mi imajo za vrnit ali imam za doplačat:). No, se glede tega slišimo konec junija.

New Report

Close