Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek homeopatija in obvezna cepljenja

homeopatija in obvezna cepljenja

Včerajšnja tema me je spodbudila, da se obrnem na vas po mnenje oz. izkušnje.
Zanima me, kaj ste naredili starši, ki otroke zdravite s pomočjo homeopata. Naš nam je namreč odsvetoval katerokoli cepljenje, ker je v vseh cepivih toliko kemičnih spojin, ki otrokovo telo obremenijo in smo v dvomu, kaj storiti.
Vsaka izkušnja in mnenje bo dobrodošlo…
Lep dan vsem, r

cepiti ali necepiti … posledico tvoje odločitve boš nosila samo ti in tvoj otrok – tvoja družina – tega se zavedaj!

…..kakšno posledico?

kakršno koli.

če otroka cepiš lahko pride do reakcije – posledica.
če ga ne cepiš lahko pride do bolezni – posledica.

vsak starš sam pretehta ali da otroka cepit ali ne. Vse posledice nosi sam.

No, pol sem prow mislila….. je že tako….. vsaka naša akcija/neakcija ima neko reakcijo…..

Ja, saj tega se tudi sama zavedam. Mi pa to nič ne pomaga 🙂
Ni pa to izkušnja – a je tu kak starš, ki je že dal vlogo na ministrstvo, da bi komisija odločila o zavrnitvi cepljenja?
Ali pa, da otroka zdravi s homeopatijo – zanimajo me reakcije otroka potem, ko je bil cepljen (mi smo ravno zaključili s “ćiščenjem”, s cepljenjem bi jo pa spet obremenili, zaradi česar bo ponovno potrebno “čiščenje”)…

mi našo deklico zdravimo s homeopatijo pa nam ni homeopat nič odsvetoval kakšnega cepljenja (no nekaj cepljenj je že bilo za njo, ko smo prvič prišli do homeopata, za prihodnja pa tudi ni bilo govora, da naj je ne cepimo).

jaz osebno sem tako “in between” – otroka bom dala cepit brez pardona, sicer pa se kot pomožno obliko zdravljenja poslužujemo homeopatije in zadeve so se precej popravile, tako da smo vsi zadovoljni!

lp,

pia

Krasno, pia123.

Tudi pri nas se je zdravstveno stanje po hom. zdravljenju precej poboljšalo in me je bilo strah, da bomo s cepljenjem vse pokvarili.
Upam, da se javi še kdo s podobno izkušnjo.
LP, r

New Report

Close