Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IMA KDO TEŽAVE Z VRATOM?

IMA KDO TEŽAVE Z VRATOM?

ČAO,

MAL BEREM TALE CHAT PA MI JE ZELO VŠEČ IN IMAM TUDI JAZ VPRAŠANJE. IMA KDO TEŽAVE Z VRATOM DA GA BOLI NON STOP KAM STE SE OBRNILI PO POMOČ? MEN ZDRAVNIKI PRAVIJO TELOVADIT-TO JE RES VENDAR NE ODPRAVI BOLEČIN.
POZNA KDO KAKŠNEGA “MOJSTRA” KI BI MI POMAGAL?

LEP POZDRAV

NIKKI

Poznamija se malo za kakšne akopunkture ali kiropraktike.
Neznam ti povedat za nobenega , da tudi sama išče, ker me hrbtenica in vrat bolita skoz.

********************************************* We all know that cats rule the world!

A NI TO GROZA NO VSAK MESEC PLAČUJEŠ ZA ZAVAROVANJE KO PA TE NEKAJ BOLI PA TI NIHČE NE POMAGA. JAZ SE ŽE ENO LETO OBADAM VSAK DAN S TEM PROBLEMOM VSAK MI PRAVI TO JE MOŽNO POZDRAVIT, PLAČIJEM PRIO PRIVAT FIZIOTERAPEVTIH UČINKA PA NOBENEGA!
GROZA!

NIKKI

Zavarovanje nima nič s tem… žal.
Zavaruješ se lahko za 11 hujših bolezni (pa še to nima vsaka zavarovalnica)… …

Pač problemi z hrebtenico so vedno problem in še bo.

Ja res ni vredu, mene še glava zraven boli in včasih težko hodim.

Da krčev v nogah in nenehnih mraljincev v stegnih ne omenjam.
Pa sem komaj 23.

********************************************* We all know that cats rule the world!

Prosim, ne kriči, ker te slišimo tudi če normalno govorič (CapsLock).

Veliki krivec za te bolečine je nepravilna drža pa tudi prisilna drža človeka (sedeči položaj dela, ipd.)
lp

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

ENAKO TUD JAZ NISEM STARA (28 LET). PA DA NE POVEM DA MI JE FIZIATRINJA NA METELKOVI REKLA DA SO ZA MOJE TEŽAVE KRIVA LETA HALOOOOOO SEM JO SKOR UŽGALA:)))

TUD MENE ZRAVN BOLI GLAVA,NOGE(MRAVLINČENJE) PA SE MI ZDI DA MI JE ŠE NA OČI UDARLO.

KAKO PA TI POTEM RATA VSAK DAN SE SPOPADAT S TEM. JAZ FUL TRPIM.KOMAJ HODM V SLUŽBO IN KOMI ČAKAM DA PRIDEM DOMOV DA SE ULEŽEM KER EDINO TO MI POMAGA.

NIKKI

Doma imam tel. št. “mojstra”, ki je pomagal že mnogim, če pustiš mail ti jutri pošljem.

TO JE RES SAMO KAKO ODPRAVIT TO?

z veseljem

moj mail je [email protected]
hvala!!!!!!!!!!!!!

Ja težko, ampak gre. Skušam pač odmislit.
Pa par krat na teden si nardim kopel, da mravljinci popustijo.. pa tako, saj gre – ampak težko.

Moja mail: [email protected]

🙂 Ja, velike črke odpraviš tako, da izklopiš tipko Caps Lock na levi strani tipkovnice; za vrat oz. držo pa je ena od vaj hoja s knjigo na glavi, ostaja jih še več, malo povprašaj terapevta, in bodi čimmanj v sedečem položaju oz. položaj čimvečkrat spremeni.
lp

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

ja saj to je to pet dni v tednu od jurta do večera za rač. to je pa služba.
s knjigo pa še nisem probala bi pa res znalo pomagat.

thanks

ja maja pa so tebe doktorji kaj slikal…al je tko kot pri men ki samo ugibajo kaj je?

Mene je včasih zelo zelo bolel hrbet, vrat itd. pa sem šla na fiziaterapijo, ki je včasih pomagala včasih ne. Bolj se mi zdi da je pomagalo da nisem bila v službi 14 dni ali več in prišla malo k sebi. Sedaj ne hodim na fizoterapije več 10 let in hodim rajši v fitnes, kjer dvigujem uteži in si krepim mišice pa je veliko bolje, tudi hodim veliko in klesarim. Razni kiropraktiki mi tudi ne pomagajo, kjer sem tudi že pustila veliko denarja. Sam si pomagaj in ti bo veliko bolje, srečno.

hvala za odgovor. res je to povsod puščaš samo denar učinka pa ni.
problem je samo to ker se je težko ukvarjat s telovadbo. grem v toplice da bi plavala pa me tok boli da do bazena sploh ne pridem.
je pa res da prideš do spoznanja da si lahko samo sam sebi pomagaš.
lp

kaki dober terapevt, ki se ukvarja z masažo, z katero ti razbije brazgotine na mišici, če jih imaš (brazgotine mislim).

Poskusi z nordijsko hojo. Meni pomaga.

HVALA ZA NASVET!!!!!

New Report

Close