Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prebujanje ponoci

prebujanje ponoci

Zdravo!
moja sedaj že 7,5 mesečnica je od rojstva pa do izpred 2 dni, prespala bolj kot ne celo noč, z enim vmesnim dojenje.
Nocoj in prejšnjo noč pa jokanje, prav cviljenje kot da jo nekaj boli…noče se dojiti, ven meče dudo…

kako torej se lotiti problema, da bo čim manj stresno…pri prvi sem stvar rešila z dojenjem (in sem potem dojila vsake dve uri ponoči)…sedaj bi rada naredila kako drugače…pa ne vem kako?

prosim za vaše izkušnje in nasvete!

lp mojca

Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

kaj pa če ji kak zobek raste??

jaz ji ponudim čaj in jo malo nosim posobi ali jo dam k sebi v posteljo

To se mi sliši kot da ji rastejo zobki. Preglej malo dlesni pa če vidiš, da jo res zobi matrajo, lahko namažeš z kakšnimi mazili, ki jih dobiš v lekarni in bi znalo pomagat. Mogoče jo kaj trebušček matra. Mogoče je pa spet kaj trejtjega.

Naša izkušnja … od 4. meseca pa do 2,5 let se je prebujal ponoči kriče in smo rabili vsaj 5 minut za ga potolažit … kričal je, da bi pil sok, mleko itd. . BIli smo na raznih pregledih pri zdravnikih in nobeden ni ugotovil kaj bi lahko bilo narobe, saj je bil fant popolnoma zdrav.

Naposled sem ukinila pitje mleka pred spanjem … in glej ga zlomka … od takrat naprej ne joče več in se manj prebuja ponoči (ali se sploh ne).

Zelo verjetno, da je zobek, poglej ji v usta, če ima kaj otečeno. Našemu je zelo pomagal Gengigel baby.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Mogoče pa samo sanja. Jaz našega pobožam in mu dam poljubček, pa se hitro pomiru. Včasih mu dam čaj. Včasih malo zapojem, pa ko sliši moj glas, se potolaži.

LP

Zobki..ja, ti so na pohodu…bom probala zvečer namazati s Calgelom pred spanjem

Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

zobki

New Report

Close