lekarniški preparati in hujšanje – izkušnje?
Ali ima kdo tukaj izkušnje z lekarniškimi preparati – tablete, kapsule, čaji, sirupi, praški…
Pozor! Vem, da bo sedaj tule napad, da je vse skupaj natega! Ni res, sama sem pred 15. leti uspešno shujšala v kratkem času z nekimi praški od Medexa. Žal jih danes ne delajo več….No, po tem sem tri leta obdržala vitko postavo s pravilno prehrano.
Ne pisat, da hitro hujšanje ni zdravo, saj debelost sama tudi ni zdrava!
Torej, povejte, kaj se da danes dobiti pri nas in se da shujšat in ste to same preverile na lastni koži. Ker sicer vem, da vsi preparati, ki se reklamirajo pa le niso uspešni.
Mislim, da je za nekatere tudi tak način hujšanja v redu, ker meni recimo je bila pridobljena vitka postava motivacija za nadaljni pravilni režim prehranjevanja!
Kako že rečejo – najboljši recept za hijšanje je: MANJ JEJ.
Ma jaz tega ne morem. Pravzaprav saj nisem debela 162 cm, 54 kg. Le tiste obloge okrog trebuha (po porodu 6 mesecev) me ful motijo. In seveda ritka, ki kar nekam visi. Saj vem: trebušnjaki, trebušnjaki. Ma tudi mene zanima če se da kaj pospešit s pripomočki.
draga oooo oz. kdo že si.
Od lekarniških preparatov sem probala že kapsule z jabolčnim kisom, ki so zelo v redu za prebavo (in ob dieti in gibanju tudi za hujšanje) in zeliščni čaj (mešanica slovenskih zelišč). Ta čaj je dobro piti tudi kar tako, za žejo. Posebno poleti.
Pa saj noben preparat ne pomaga 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}-no, če se zraven bašeš s hrano. Vem, da ob preparatih je dobro tudi jesti nemastno in se več gibati. Potem mogoče pomagajo.
Problem je v tem, ker se ljudje zanašajo le na preprat in se hkrati še naprej bašejo z mastjo in kruhom…. Normalno, da noben prepart ob takem ravnanju ne bo učinkovit…
Ti pa priporočam naslednje: jabolčni kis (če ne preneseš, pa kapsule) izloči maščobe (le živalske izloči) in SLADKARIJE, pij veliko tekočine in redno se gibaj (kar je najvažneje pa vendar najtežje). Tehtaj se vsako jutro! Če boš shujšala 2 kg na mesec bo super.