Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zaton pri zadru

zaton pri zadru

Živjo,

mene pa zanima če je že kdo od vas bil v Zatonu pri Zadru in kako vam je bilo všeč???

Smo bili in ZELO priporočam.zelo lepo urejeno,prijazni ljudje,najboljše pa je,da imaš vse na dosegu rok,imajo tudi bazen za tamale,jahanje konjičkov itd

Mi hodimo v Ankaran in nam je vedno super .zakaj bi nosili denar tja dol ko sploh ne znajo cenit tega ???

Zlatka*, sploh ne morem verjet! Vsak bolj tak mimo odgovor (nepovezan s temo, predpotopno razmišljanje), ki ga preberem tu gor in potem pogledam, kdo je avtor – Zlatka*. Prav zabavno :).

no men slovenska obala sploh ni všeč, kokr jo sploh imamo…do mene so bili do sedajv dalmaciji še vedno prijazni. Res pa je da so zelo neprijazni v istri.
Jaz imam sina staregamesec in pol zaradi njega bomo letos šli na morje kar na hrvaško, da lahko vse spakiramo v avto in gremo lepo v apartma…

Bila, a ne na dopustu, pač pa pozimi, ko tam ni prav nikogar. 🙂
Tako da ne bi vedela, kako je v sezoni.

No kaj sem pa napisala da ni res ??

Zaton -meni osebno grozno. Ampak to pač meni osebno. Gužva, umeten turizem, sami tobogani, avteki, kokice, v glavnem na vsake 2 metra denar pobirajo.
Gužva za znoret.

Morje hladno.

Jaz imam rada otoke, pa odročne kraje z vaško plažo in ljubi mir. Ko si pa zaželim gužve pa imam rada da je to par kilometrov stran.

O Ankaranu pa ne bi zgubljala besed. lep kraj, ampak morje pa…moj mali je bil po prvem obisku morja ves bulast. Pa seveda saj se vidi razlog usranije, iz Ankarane se Luka lepo vidi:((

Povej kje v zatonu si videla takšne stvari.Zraven apartmajev oz. hišk ni sploh tega,ampak je naprej stran od njih 😉

V Zatonu smo bili lani septembra, v mobilnih hiškah. Izredno zadovoljni. Plaža en sam ogromen peskovnik – super za otroke. Morje je nizko, dolgo hodiš, da pride do pasu. Na sami plaži je ogromno igral za otroke. Vsak večer se kaj dogaja, animacije, kolikor češ. Bazen je svetoven. Dopoldne se kopaš v morju, popoldne na bazenu. Imajo tudi otroški bazen s super toboganom. Ravno prav velikim. Kar se tiče gužve – drugi teden septembra se kamp že praktično prazni.
So nam pa vsi povedali, da je na višku sezone gneča res nepopisna.
Še o slovenski obali – odkar je v morju skoraj drek plaval na vodi, ljudje pa so se kopali v tem, me ne vidi več.

Mi smo bili tudi dve leti, in si ne predstavljam, da bi kdo odšel od tam nezadovoljen, razen s ceno, ki je pač ponudbi ustrezno visoka. Divjine in praznih plaž seveda ni, kakor kjerkoli z organizirano turistično ponudbo, za aktivnosti je pa pač dobro poskrbljeno. Ko voli, nek izvoli 🙂

Vse ostalo skorajda perfektno, edino cene so navite (predvsem cene apartmajev, pa sposoja koles,…), trgovina ima tudi nenormalne cene, zato smo mi vedno nakupovali zunaj kompleksa v smeri Nina in potem proti Visu je en diskont, kjer dobiš stvari po skorajda normalni ceni… Uživajte kolikor se da, mi smo skorajda vsako leto tam…

Mi gremo tja vsako leto, ko je RSI kamp (mami dela za RSI) in nas pride za 5 ljudi 100.000 manj, kot če ne bi šli preko RSI (apartma za 5 oseb in polpenzion v zelo dobri restavraciji, ogromna izbira odlične hrane, kosila vmes splohne potrebujemo, le kakšno solato in kaj lahkega…

) nas pride za 7 dni letos 710 eurov! (170.000 sit) (dva odrasla, trije otroci)

Gremo pa konec junija, ko še ni gužve, tudi vreme je bilo zadnjih nekaj let najlepše konec junija…

mi pa konec avgusta. Je še dovolj toplo, gužve pa ne od blizu ne daleč….sam to si bomo lahko privoščili dokler naš malček ne bo prestopil praga OŠ.

Men je tam ful vseč, sam v glavni sezoni malo prepolno in malenkost predrago.

New Report

Close