Kako izgleda karantena? Nadzor? Odlok?
Glih par dni nazaj slišala za 1 primer. 2x na dan je pršla na dom zdr.inšpekcija. Vsaj 1.dneve je blo tko. To je vse kar vem o tem.
[/quote]
Odprite jim NAGI! NAGI! Na inteligenten način poveste, kaj si mislite o tem teroriziranju, da vas zapirajo. Banda prokleta, drugih besed nima, vključno z 90-pezdetki državnega zbora, od katerih se nihče ne zoperstavi temu teroriziranju z nagobčniki in s karantenami.
Odprite jim NAGI! NAGI! Na inteligenten način poveste, kaj si mislite o tem teroriziranju, da vas zapirajo. Banda prokleta, drugih besed nima, vključno z 90-pezdetki državnega zbora, od katerih se nihče ne zoperstavi temu teroriziranju z nagobčniki in s karantenami.
[/quote]
no, Jani Moderndorfer je f u k n u masko dol….iz protesta! EDINI PRAVI POSLANEC, pa četudi menja stranke, s tem pove, da ni kimavec
Hehe… karantena je zanimiva… ni kej. Prsou na letalisce Brnik, smo se s policaji mal nahecal ko sem cakal cegelc. Pa mi ga je pocajka dala z velikim nasmehom, pa sem odsel v karanteno.
Sm bil pa kar mal uzaljen, nben me ni prsou popgledat… 🙁 jest pa sedim tam… in cakam, da me neverjetno obisce
Ja, eni se vedno radi potujemo… in pijemo pir