Barva za lase Subruna – podn :((
Seveda, da bi prišparala sem si čez vikend pobarvala lase z najcenejšo barvo, ki sem jo našla v DM-ju. Za vsega 3 evre sem si naredila štalo in pol. Danes sem imela na sebi lepo bluzico in čop, ovratnik pa se je zamazal z barvo s čopa, pa čeprav so suhi lasje in je od barvanja minilo že 5 dni. Bluza je po moje uničena, da ne govorim da je moja najljubša, ki mi jo je davno nazaj kupil moj dragi. Sliši se strašno – davno nazaj – ampak ker je Nara camice izgleda taka kot bi jo kupila kakšen mesec nazaj.
Najraje bi kar po radiu raztrobila kakšen drek delajo.
joj kok ste smotane,sej se tudi ostale barve spirajo,sploh če si kupiš preliv,ne pravo barvo.saj če se redno barvaš, moraš vedet da dokler po barvanju ne daš 2-3 pranja skozi, se lahko pozna na bluzi,vzglavniku,brisači…ve bi pa kar reklamirale.nobeden ti ne garantira,da se barva ne bo spirala.mogoče si jih pa po barvanju nisi dosti umila in je še ostalo kaj barve gor.sama sem se enkrat po svežem barvanju na rdeče-se ne spomnem katere barve-odpravila kosit travo-sredi poletja in sem zašvicala-barva je kar v potokih tekla z mene.samo sem si bla sama kriva,kaj pa kosim z svežo barvo v laseh.