Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Barva za lase Subruna – podn :((

Barva za lase Subruna – podn :((

Seveda, da bi prišparala sem si čez vikend pobarvala lase z najcenejšo barvo, ki sem jo našla v DM-ju. Za vsega 3 evre sem si naredila štalo in pol. Danes sem imela na sebi lepo bluzico in čop, ovratnik pa se je zamazal z barvo s čopa, pa čeprav so suhi lasje in je od barvanja minilo že 5 dni. Bluza je po moje uničena, da ne govorim da je moja najljubša, ki mi jo je davno nazaj kupil moj dragi. Sliši se strašno – davno nazaj – ampak ker je Nara camice izgleda taka kot bi jo kupila kakšen mesec nazaj.

Najraje bi kar po radiu raztrobila kakšen drek delajo.

Grrrr, sem tok jezna, da se kar motim; gre za barvo SUBRINA.

Nara camice?

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Nara Camice so nebeško lepe bluze s temu primernimi cenami (++-100 €)…..

Žal mi je Piki Miki! Poskusi odnesti bluzo v čistilnico. Morda bodo lahko očistili!

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Kaj pa tisti pralni prašek iz reklame, ki baje odstrani iz oblačil celo barvo za lase?

Brez zamere – ampak: a ti verjameš v Smrkce?

Itak 🙂

Tudi sama sem poskusila barvo Subrina, pa mi ni bila všeč, ker je bila tako tekoča, da mi je kar kapljala z las.

Spomnim se tudi, da se mi je kar hitro sprala z las.

Tudi meni se je hitro sprala. Z vsakim pranjem glave je šla še barva dol.

veš kako pravijo: nimam toliko denarja, da bi poceni kupoval.

kupila si poceni barvo, ampak sedaj boš vrgla keš še za čistilnico ali še celo kupila novo bluzico. šola za drugič, a ne!?

od subrine tudi šamponi in balzami niso nevemkaj. jaz jih po nasvetu frizerke ne kupujem več. vem, prišparat… ampak za malo denarja… žal.

Reklamiraj pri Subrini oz. Iliriji ali kdo je že dela in zahtevaj povračilo vrednosti bluze.

joj kok ste smotane,sej se tudi ostale barve spirajo,sploh če si kupiš preliv,ne pravo barvo.saj če se redno barvaš, moraš vedet da dokler po barvanju ne daš 2-3 pranja skozi, se lahko pozna na bluzi,vzglavniku,brisači…ve bi pa kar reklamirale.nobeden ti ne garantira,da se barva ne bo spirala.mogoče si jih pa po barvanju nisi dosti umila in je še ostalo kaj barve gor.sama sem se enkrat po svežem barvanju na rdeče-se ne spomnem katere barve-odpravila kosit travo-sredi poletja in sem zašvicala-barva je kar v potokih tekla z mene.samo sem si bla sama kriva,kaj pa kosim z svežo barvo v laseh.

New Report

Close