Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Veliki petek – ODPOVEDOVANJE

Veliki petek – ODPOVEDOVANJE

Spet preletavam nekatera sporočila in ker je teden polne lune, poleg tega pa še veliki petek, zapovedan dan ko se naj ne bi jedlo mesa. Vendar ta simbolika nima več pravega pomena.

Zato prosim, da vseeno vnesemo nekaj v ta praznika ins e odpovejmo čemu drugemu, jaz predlagam, da se odpovemo nestrpnosti, da se odpovemo kregu. Pa pokažimo en dan, da imamo karakter.

Hvala

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Lepo.

********************************************* We all know that cats rule the world!

Pametna ideja.

bravo Primož!

Jaz pa predlagam, da se ornk poglobimo vase na način, ki vsakemu najbolje prija, enim gozd, enim meditacija, enim joga, enim pitje kave, enim branje knjige ali karkoli drugega in takrat se poglobimo vase in se vprašajmo kakšni človek sploh smo in če ugotovimo, da ne prav ljubi in vredu, je že cajt, da se spremenimo!

Pa srečnga in zdravga in debelga brez mesa *-*!

Ah, Primož, se strinjam. Saj vem, da ima vsak kdaj slab dan, ampak nekateri imajo potemtakem VSAK dan slab dan :((( Pa sem samo za en mesec nazaj gledala :(((

Ko sem malo bolj natančno pogledala, sem našla tole: Ma za zjokat :((( Ženska lepo vpraša in dobi pljunek v obraz 🙁 Tole je namreč več kot le sarkastičen komentar, je vedro zlobe.

Citiram za tiste, ki se jim ne da klikati:

Vprašanje:
“Avtor: Krčanka
Datum: 12-03-07 10:18

Veste, imajo v krškem zdravstvenem domu program Cindi?”

Odgovor:
“Avtor: Ajojjj
Datum: 12-03-07 15:41

Ma si lena ko fuks! Naj ti jaz iščem telef. številko ZD, da boš lahko klicala? Ja, pa shujšala bi rada, japajade, kako le, če pa naj bi drugi namesto tebe iskali! cccccccccc””

Kar se mene tiče, sem danes zelo dobro razpoložena in bom malo dobre volje s svoje strani spravila tudi na forum :))) Včasih samo vzpodbudna beseda pomeni več kot kup nasvetov, če je človek obupan.

Ja in zakaj bi imela simbolika kaj manjši pomen? Če si veren, kar mislim, da ste tudi pri vas, potem se boš te zapovedi držal.

Joj, Primoz, saj vem, lepa gesta, ampak en dan kontrole samega sebe za marsikoga ne bo dovolj. Odpovedovanje ni mogoce en dan, to je lahko le del zivljenja. Sploh pa odpovedoivanje in odnosi z ostalimi (kot je kregajne) nimajo veliko skupnega.

Lep dan vsem vseeno!

Kar se mene zadeva – se popolnoma strinjam.
Lepe in mirne praznike vam želim vsem skupaj.

Živio, družba!

Tudi jaz podprem Primoža in še tiste, ki ste zraven.

Veselo veliko noč!

Darko

New Report

Close