Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gugalnica v Baumaxu

Gugalnica v Baumaxu

Je mogoče kdo kupil 3-delno gugalnico, ki jo zdaj v Baumaxu prodajajo za cca 125 €? Nimajo je nikjer razstavljene, prodajalec ni hotel odpreti niti škatle, da bi vsaj razstavljeno videli, mačka v žaklju pa ne mislimo kupiti. Očitno bi jih radi čim manj prodali.

Zanima me seveda kvaliteta, ker če je zanič, bomo raje zanjo kje drugje odšteli pač nekaj več.

Preiskusila pri prijateljih. Lepa in BP. Baje pa so že pošle.

Tele niso, ker je bilo preverjeno še danes. Prodajalec je rekel, da jih imajo še dovolj. Je pa to taka:

Otroška gugalnica ‘Gondola’.

Mi jo imamo že kakšen teden. Tudi sama sem bila skeptična, zaradi sorazmernosti cena/kvaliteta. Mislim, da bo kar vredu. Nosilnost je do 50 kg na posamezno gugalnico. Nam je pa v Obiju niso hoteli pokazati.

Dekleta, a se kje dobi samostoječa gugalnica za malčke (2 leti)? Naš mladiček še potrebuje varovalo, bi pa bil zelo vesel kakšnega podobnega igrala, kot so te gugalnice za malo večje otročiče.

Hvala, A.

Saj lahko na to konstrukcijo pritrdiš gugalnico z varovalom. Kasneje pa menjaš. Ti pa povem, da so mali zelo spretni. Naša lepo sedi in lovi ravnotežje na tej gugalnici, brez varovala. Seveda je ne gugamo premočno.
>

New Report

Close