Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek post

Ste danes imeli post?
Mi smo moral mal šunke poskusit, je preveč dišala, za kosilo smo imel pa ribe.

Dvakrat na leto zdržimo, verjetno je vmes še kakšen dan brez mesa, ki si ga pač ne zapomnim.

Mi smo se vzdržali 🙂
Za kosilo špinačna juha, makaroni s skuto in jagodna “bovla”, za večerjo pa ribice.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Za kosilo ocvrta solata iz Bufa (kranjčanke in okoličanke verjetno vedo za kaj gre) NJAMI!!!!!!

Za večerjo mi je, ne vem kako, v usta ušel košček goveje šunke :(((((
Takoj sem se spomnila posta in šunko hitro zamenjala z ribo (Rio mare).

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

mi jemo meso 2x na mesec :))

me čudi, da nekaterim meso toliko pomeni. pa kaj je na njem takega, da deluje na vas kot magnet?

Da, tako kot že 17 let :))))))

danes nismo imeli posta…to pa še ne pomeni, da drugače vsak dan jemo meso 🙂

Nismo jedli mesa, saj ga pravzaprav niti ne jemo v velikih količinah. Danes so bile za kosilo pražene gobice (po tržaško) s svežim kruhom. Šele kasneje smo poštudirali, da smo se nevede držali posta.

Meso jem 1-2x tedensko, sem pa danes pojedla Kekec pašteto, se mi je prav zaluštala. Čeprav ne vem, koliko {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mesa vsebuje pašteta, mogoče 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} 😉

Pri nas ima vsa družina psot na mesu in sladkarijah. Tudi otroci. Saj imajo potem še 363 dni, ko lahko jedo po mili volji 🙂

ja, ampak čisto slučajno…

New Report

Close