Najdi forum

BB

No, pa začnimo!

Mene sta danes prijetno presenetila Robi in Jasmina.

Robi je sicer Robi, kaj češ, ampak za razliko od večine drugih ni zahrbten in vse pove v faco. Danes je bil pa celo veliko tiho:-) Pa malo samokritičnosti je tudi pokazal v spovednici.

Jasmina me je pa presenetila s svojo mirnostjo in treznostjo. Je kar dobro ocenila svoj položaj in presenetljivo dobro zadela tudi Tino in Nino (glede šimfanja po Robiju).

Tina in Nina pa po stari navadi nadaljujeta svojo hinavščino.

Upam, da bo šla Nina jutri ven. A katera ve, kako kažejo rezultati do zdaj?

Robi ja, ma sem imela filing, da se je že naveličal… ne da se mu…rad bi šel domov????

Imam filing, da prvič, ko bo nominirana Jasmina, gre domov. Naredila bi prav vse, da bi prišla čim dlje, vendar tudi gledalcem ni vse sex, Robiju pa je dojadila, sedaj se trudi na vse pretege, da bi ga dobila pod rjuho.

Če potegnem črto, BB je težka tuga, bedarija, da je ni večje! Ampak, gledam pa vseeno, le kaj je z menoj????

LP,*mamuška*

Pomoje pa ne. Meni se bolj zdi, da mu je zmanjkalo energije. Sem že parkrat razmišljala, da tako evforičen noben človek enostavno ne more biti non-stop in da bo slej ko prej tudi njemu zmanjkalo. Pa očitno mu je tudi kapnilo, da ga folk notri ne mara prav dosti (saj so ga že 2-ič nominirali). A morda veš, kaj je on po horoskopu?

Tehtnica. Ti pa tako skoz nekaj vagajo in spreminjajo mnenja, kakor njim paše, oz. je bolje za njihovo korist. Vsaj po robiju tako izgleda.

Mene zanima kdo je nominiral Nino?

Sem danes nekaj malega gledala. In ona se je skoz spraševala kdo bi lahko njo nominiral, ko se pa ves čas maksimalno trudi. Prvo kar bo naredila, ko bo šla ven, bo pogledala kdo je to bil.

Jadnica.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Kaj je pa sedaj z Jasmino, da jo Nina objema in nekaj tolaži?
Ravno sem posodo pomivala in zaslišim vik in krik, a ne vem kaj je bilo.
Povejte, če kdo ve!!!

Luč so ugasnili in je imela panični napad,ker se boji teme.

meni se bolj zdi, da je mela napad “nisemvcentrupozornosti”.

Ta je pa dobra…))))))))))

Pa to ne moreš verjeti. Striptizeta, ki se boji teme. Kaj takega.
Sem mislila, da je že najmanj pol manjka, in tako vpitje, da sem kar pritekla k računalniku. Potem pa tole. To ni več res.

Hvala za info.

Ni bilo prvič.Do zdaj so v sobah gorele male luči,zdaj je pa čista tema.In je že zadnjič razlagala,da se boji teme,ta napad je pa tudi že tretji, se mi zdi.

Da pa je učinek še večji, sedi zdaj v dnevni sobi v seksi roza perilu.

:)))))

Ja, kaj ne veš, mogoče bo to zadnja noč z Robijem.
Posebno perilo za posebno priložnost.

Če pa Robiju ni več do pumpanja. Vsaj tako je rekel.

Robiju ni do ničesar več. Vsaj toliko je pri sebi, da ve, da bo letel ven že ta teden ali najkasneje naslednji. Jaz sem vseeno bolj za to, da gre ven ta teden Nina, Robertu bi dala še eno priložnost, njej pa nikakor.

Saj zato ga pa Jasmina sedaj zapeljuje, mogoče se pa Robi premisli in napumpa nazaj.))))))))))))

Robi bi še kakšno drugo rad sprobal, samo kaj ko je punce strah, da se bodo pol na tv gledale.

Jaz sem itak glasovala naj gre ven Nina in močno upam, da bo res šla.

Ta Nina je polna sama sebe. Nemogoče se ji zdi, da je kdo ne mara in da ima polno napak. Robi jo je nominiral, pa Suzana se mi zdi. V eni izmed prejšnjih tem BB vse lepo piše 🙂

Zanimivo, da me seksom v temi ne dobi napada panike.

Pa Stane in Andrej sta jo tudi nominirala, če se ne motim? No, saj je pravzaprav vseeno.

Apčiiiiih in lahko noč vsem!

Robi ponovno pumpa v isto luknjo :)) Vau, pa novo pozo imata 🙂

Ehh, očitno sem ujela le konec. Jasmina se že z robčkom briše med nogami 🙂

New Report

Close