Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 6 milijonov Judov? A res?

6 milijonov Judov? A res?

Če se je Holokavst res zgodil, zakaj je zanikanje le tega zločin v številnih državah?
Kakšrnokoli spraševanje po dejanskih cifrah, in te doleti zapor.

Malo za razmislek

[img]https://www.memri.org/sites/default/files/image/7003.jpg[/img]

Spraševanje ni zanikanje in za spraševanje nihče nikogar ne zapre. Imaš dovolj razlag kako je to mogoče. Bolj kontroverzno je dejstvo, da Izrael danes izvaja to, kar je nacistična Nemčija v koncu 30ih…

Rusov naj bi umrlo 20 milijonov. Židov je bilo takrat veliko več, tako da številka ni zdaj res tako huda. Saj niso vsi umrli v plinskih celica. Pa ja je kdo tudi se boril v vojski. Recimo v Armenskem genocidu je umrlo 1,5 miljona Armencev, pa vemo kako majhna država je to.

Ljudje vedno bolj zanikajo vse živo, ali pa sploh o nobeni stvari ne vedo nič. Najbolje je tako. Kmalu bomo odkrili kolo in nekaj kasneje prvič poleteli na luno.

Problem je v tek, ker naj bi se holokavst dogajal samo judom. Brihte pozabljajo da bi pol evrope končalo v celicah in kot sužnji če bi se končalo po dolfetovo.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Vedno se interpretira samo žide, pa v mio. Nikoli pa ne, da so obstajala v času WW2 tudi druga taborišča po svetu, kjer ni bilo židov, da so ljudi prisilno selili pa niso bili židi, da so jih prisilno mobilizirali pa tudi niso bili židi,…
Pa še to, da nikjer ne zasledim številk v {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. V deležu od prvotne, takratne populacije. Kar je samo po sebi dovolj zgovorno.
Kot, da je židovska žrtve vredna več kot kot žrtev Slovenca, Poljaka, Čeha, Rusa, …

Vedno se interpretira samo žide, pa v mio. Nikoli pa ne, da so obstajala v času WW2 tudi druga taborišča po svetu, kjer ni bilo židov, da so ljudi prisilno selili pa niso bili židi, da so jih prisilno mobilizirali pa tudi niso bili židi,…
Pa še to, da nikjer ne zasledim številk v {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. V deležu od prvotne, takratne populacije. Kar je samo po sebi dovolj zgovorno.
Kot, da je židovska žrtve vredna več kot kot žrtev Slovenca, Poljaka, Čeha, Rusa, …
[/quote]

Sej je Jud več vreden on nas Slovenov. Nacisti so pobijali Jude, pa je nacizem najbolj osovražena stvar na svetu. Komunisti, začetek je v islamu so klali bistveno bolj surovo in temeljiteje kristjane po celi vzhodni Evropi, pa še danes častijo komunizem v Ljubljani in rdečo zvezdo. VI STE HLAPCI in večno boste, genocidni hlapci, točneje zabiti janičarji. Klavce lastnih ljudi privzdihujete, klavce priviligiranih pa sovražite….

Hitler ni hotel iztrebiti navadnih Slovencev in ljudi. Hitler je hotel iztrebiti komuniste in partizane. To je pač bistvena razlika. Sedaj se pa tako govori, kot da bi hotel navaden folk iztrebiti. Imel ga pa je za manjvrednega, ampak VI STE MANJVREDNI. VI STE MANJVREDNI. Vaša mezda je 700 evrov na mesec, v Avstriji pa 1800 evrov. Ste pa sami krivi, da ste manjvredni, ker ste zabiti oziroma imate lopovsko, hlapčevsko mentaliteto in zato ne more biti bolje, ker se obnašate kot ljubosumni neodgovorni hlapci, ki mislijo, da lahko kradejo, da imajo pravico krasti, ko pridejo do gospodarjeve domačije. Vi ste pač manjvredni, ker pač drug z drugim tako delate.

Sej je Jud več vreden on nas Slovenov. Nacisti so pobijali Jude, pa je nacizem najbolj osovražena stvar na svetu. Komunisti, začetek je v islamu so klali bistveno bolj surovo in temeljiteje kristjane po celi vzhodni Evropi, pa še danes častijo komunizem v Ljubljani in rdečo zvezdo. VI STE HLAPCI in večno boste, genocidni hlapci, točneje zabiti janičarji. Klavce lastnih ljudi privzdihujete, klavce priviligiranih pa sovražite….

Hitler ni hotel iztrebiti navadnih Slovencev in ljudi. Hitler je hotel iztrebiti komuniste in partizane. To je pač bistvena razlika. Sedaj se pa tako govori, kot da bi hotel navaden folk iztrebiti. Imel ga pa je za manjvrednega, ampak VI STE MANJVREDNI. VI STE MANJVREDNI. Vaša mezda je 700 evrov na mesec, v Avstriji pa 1800 evrov. Ste pa sami krivi, da ste manjvredni, ker ste zabiti oziroma imate lopovsko, hlapčevsko mentaliteto in zato ne more biti bolje, ker se obnašate kot ljubosumni neodgovorni hlapci, ki mislijo, da lahko kradejo, da imajo pravico krasti, ko pridejo do gospodarjeve domačije. Vi ste pač manjvredni, ker pač drug z drugim tako delate.
[/quote]

Uuuuhuhu, tole pa je poglobljena teorija briljantnega raziskovalca, In še v visokem akademskem slogu napisana.

[/quote]

Vse je znano.
Za začetek
https://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_casualties

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Uuuuhuhu, tole pa je poglobljena teorija briljantnega raziskovalca, In še v visokem akademskem slogu napisana.
[/quote]
Jap antisemitizem v vsej svoji lepoti
Bo kdaj drugače.? Ne bo
Dan danes se nekateri ljudje v slo čutijo ogroženi od zidov, čeprav z židi nimajo nobenega kontakta, ampak važno da so ogroženi pa magari če je ta ogroženost samo namišljena.

Bo kdaj drugače.? Ne bo
Dan danes se nekateri ljudje v slo čutijo ogroženi od zidov, čeprav z židi nimajo nobenega kontakta, ampak važno da so ogroženi pa magari če je ta ogroženost samo namišljena.
[/quote]
Ampak kako prav imaš- Na Krasu sem srečala klene Kraševce, ki so imeli mnogo,mnogo preveč povedati slabega o židih. Ne da bi kdo katerega poznal ali srečal.

Aja, pa avtor teme je skoraj zagotovo Hrvat. Ti čisto ponorijo, če rečeš Žid.
No, vsaj večina njih.

Res je včah se pozablja tudi na druge pokole. Recimo v Sloveniji so partizani uprizorili najmanj 4 genocidne pokole Romov, kjer so pobili vse, moške, ženske, nekaj let stare otroke, celo nosečnice in pse. Zločinci se niso usmilili niti 1 leto starega otroka, najbrž hud izdajalec’?

Link od enega od grobišč, delo partizanskih zločincev

https://www.rtvslo.si/slovenija/preventivno-unicenje-zaradi-strahu-pred-izdajo-v-iski-odkrito-mnozicno-grobisce-romov/439284

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Bo kdaj drugače.? Ne bo
[/quote]
Ti ne locis osnov…holokavst je xidovdkj nateg…samo ne iz razloga da zidi niso bili pregnani in pobiti smpsk zato ker so bili pobiti tudi drugi narodi in yo se v vecjem stevilu..holokavst se ni izvrsil zgolh nad judi zmpak nad ljudmi ki jih je rezim oznacil za manjvredne…to da zidi izkoriscajo in se okoriscajo z usodo mrtvih je bolano hkrsyi pa sami izvrsujejo genocid nad palestinci ,unicujejo cele drzave koy npr libanon…in vsakega ki pozna te zidovdke lazi oznacjjo za antisemita…tako to gre

Ampak kako prav imaš- Na Krasu sem srečala klene Kraševce, ki so imeli mnogo,mnogo preveč povedati slabega o židih. Ne da bi kdo katerega poznal ali srečal.

Aja, pa avtor teme je skoraj zagotovo Hrvat. Ti čisto ponorijo, če rečeš Žid.
No, vsaj večina njih.
[/quote]
Res je, poglej ti malega ustaška julija Cezarja, zaganja se v žide, kot da so židje med 2.svetovno pobijali Hrvate in jih trpali v logore in ne obratno. Židje Hrvatov nikoli niso ubijali, so pa ustaši na najbolj krute načine pobijali hrvaske in bosanske žide med svetovno vojno, ampak oni se tega kao ne spominjo ,imajo zbrisal spomin zgleda. .
Ampak mali zakompleksani cezarcek vidi povsod žide, ne vidi pa svojih, ni dolgo kar so pobijali musliče in Srbe. NDH je bila genocidna država, bo prišel čas ko se bojo na Zemljo spustili. Šuti Židov za sada . Vejo Židje vse vejo kdo in kako je uničil židovsko skupnost Bosne in hrvaske v 2.sv vojni.
Cezarcek zapri pokatoliceno gofljo ker vam cela zgodovina temelji na izmišljenih kraljih in ukradeni veri. Žide pusti pri miru ker oni tebe cisto lepo pustijo pri miru.

Ti ne locis osnov…holokavst je xidovdkj nateg…samo ne iz razloga da zidi niso bili pregnani in pobiti smpsk zato ker so bili pobiti tudi drugi narodi in yo se v vecjem stevilu..holokavst se ni izvrsil zgolh nad judi zmpak nad ljudmi ki jih je rezim oznacil za manjvredne…to da zidi izkoriscajo in se okoriscajo z usodo mrtvih je bolano hkrsyi pa sami izvrsujejo genocid nad palestinci ,unicujejo cele drzave koy npr libanon…in vsakega ki pozna te zidovdke lazi oznacjjo za antisemita…tako to gre
[/quote]
Pa ne da si tudi ti Kraševec?
Mah, ne nakladaj no. Jaz osebno vem za 4 velike židovske družine, ki so jih v kompletu ugonobili, ter pokradli njihove vile in vse kar je bilo v njih.

Mah, ne nakladaj no. Jaz osebno vem za 4 velike židovske družine, ki so jih v kompletu ugonobili, ter pokradli njihove vile in vse kar je bilo v njih.
[/quote]
On je Hrvat težki antisemita, za mano skače po Monu kot da ima diagnoticirano besnilo, samo zato ker sem židovskih korenin po očetu. To ima v genih -mrzi vse kar vsaj malo diši na židovsko.

tud holodomor jih je precej odnesel s sabo, pa so vsi modro tiho okrog tega. Celo muti merkel, se zelo rada ogiba te teme. Me zanima če se je že opravičila za to vsega spoštovanje dejanje. od Rusov tega itak ne pričakujem

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

tud holodomor jih je precej odnesel s sabo, pa so vsi modro tiho okrog tega. Celo muti merkel, se zelo rada ogiba te teme. Me zanima če se je že opravičila za to vsega spoštovanje dejanje. od Rusov tega itak ne pričakujem
[/quote]
Enkrat smo se nekaj pregovarjali na YT , je nekdo rekel da je dolfe edino napako naredil, ko se je spravil na Jude. Rekel je dobesedno- za vas slovane se ne bi nihče sekiral. Pa še to je, da Izraelci obvladajo marketing. Glede na to kar zganjajo v Palestini, bi morali bit vsaj tiho.

[/quote]
In kaj zdaj ce ti ves za to…se enkrat si preberi…pobijali so vse ki do bili nevrednu ne ssmo zidov, ampak tudi cigane invalide komuniste socisliste slovane itd…ampak samo zidje do postali svete krave…s tem da zdsj onj tamanijk palestince in vodijo najvecje koncentracijdkk taborisce v gazi im zahodnem bregu..

On je Hrvat težki antisemita, za mano skače po Monu kot da ima diagnoticirano besnilo, samo zato ker sem židovskih korenin po očetu. To ima v genih -mrzi vse kar vsaj malo diši na židovsko.
[/quote]

Seveda ti si glih tok zida kot ga je bil hitler…ne sivrazim pra nikogar…ne prenesem pa hinavscine in sprenevefanha od riti tvoje baze…sem se sodi TaraSs…ta bu tud tamanila vse ki se ne strinjajo z njenkmi pogledi..

Do Hitlerja ne bi smelo prit, ker do komunizma ne bi smelo prit. Preden je Hitler prišel na oblast v Nemčiji, so komunisti v Rusiji ubili kraljevo družino, ubili 3 milijone Ukrajincev v 3 letih, ubili bogve koliko Rusov, delali revolucije po Evropi, zasedli Berlin… Zato je Hitler prišel na oblast 1933. Krivi so komunisti in masoni dobesedno za to.

Kako velika je Poljska na zemljevidu, polovico tega je še pred kratkim bila Nemška Prusija. Od Slovana pogosto slišiš tisto, We Wuz Prussish. Si bil ti Poljak glup Prus ja.

Fora je, Nemci so imeli veliko ozemlja, kjer so živeli in postavljali svoje gradove in bajte in tam, em, živeli. Pol imamo fakt, da so Angleži in Francozi in Nizozemci in Danci in Avstrijci zgolj stari Nemci. Angleži so anglo-saksoni, saksoni so Nemci.

Mali sprani očalasti nitkovi iz raznih narodnih domov in filofax kabinetov bi lahko že nehali širit sprano sranje. Nobenega načrta ni bilo iz Slovanov delat milo. Nemci so zgubili uničujočo vojno in pradedki so lagali dedkom, dedki pa nevede nam.

Nemci so glupani. Sem so prinesli katolištvo, to je isto ko komunizem. Ne branim Nemce, branim pač vse nas Evropejce in resnico. Fajn, da imamo svojo državo. Škoda, da je ta država pod komunisti. Škoda, da so komunisti še vedno tu. V moji idealni verziji poteka dogodkov ni niti Hitlerja niti komunistov.

Sicer pa Herše… Pardon, Mihael Toš je pravkar prišel v to temo. Hej, Mihael. Kako si? Kak je kaj

Seveda ti si glih tok zida kot ga je bil hitler…ne sivrazim pra nikogar…ne prenesem pa hinavscine in sprenevefanha od riti tvoje baze…sem se sodi TaraSs…ta bu tud tamanila vse ki se ne strinjajo z njenkmi pogledi..
[/quote]
Tvoje mnenje me ne zanima. Se ne vtikam v Hrvate dokler mi kak antisemitek hrvaških korenin ne začne moralizirat o židih in Izraelu, takim na svoj način odgovorim, da naj najprej pometejo prag svojega naroda, preden gre pred prag Izraela.
Pometanje svoj prag imate več kot dovolj dela.
Sem ti že rekla, da me ne citiraj gnoj antisemitski. Bučke kako ti ne sovrazis zidov pa prodajaj drugim, saj jih kar naprej omenjas kot da so ti kaj naredili. Ne Židje tvojemu narodu niso nič naredili je pa tvoj narod nanesel ogromno zla zidom. Bolje ti je da si tiho smrad bolan v glavo od sovraštva.

Tvoje mnenje me ne zanima. Se ne vtikam v Hrvate dokler mi kak antisemitek hrvaških korenin ne začne moralizirat o židih in Izraelu, takim na svoj način odgovorim, da naj najprej pometejo prag svojega naroda, preden gre pred prag Izraela.
Sem ti že rekla, da me ne citiraj gnoj antisemitski. Bučke kako ti ne sovrazis zidov pa prodajaj drugim, saj jih kar naprej omenjas kot da so ti kaj naredili. Ne Židje tvojemu narodu niso nič naredili je pa tvoj narod nanesel ogromno zla zidom. Bolje ti je da si tiho smrad bolan v glavo od sovraštva.
[/quote]
PODPIS!!!!🇮🇱

[/quote]

Tud mene ne tvoje mnenje, ti zgolj dejstva nizam…to ni mnenje butara vsekana…to da ti mene obtozujes antisemitizma in da sem hrvat ..to je tvoje mnenje..in nanj se poscijem…da si butara zabita je pa dejstvo…zdaj ves razliko…o zidih in njihovem pobijanju nedolznih palestincev kraji zemlje ki jo zganjajo irto zidje ter aparhaidu ki ga zganjajajo je pa tud dejstev kolikor hoces…amosk seveda omejenec tvohega kova tega ne vidi…dejstvo

Tud mene ne tvoje mnenje, ti zgolj dejstva nizam…to ni mnenje butara vsekana…to da ti mene obtozujes antisemitizma in da sem hrvat ..to je tvoje mnenje..in nanj se poscijem…da si butara zabita je pa dejstvo…zdaj ves razliko…o zidih in njihovem pobijanju nedolznih palestincev kraji zemlje ki jo zganjajo irto zidje ter aparhaidu ki ga zganjajajo je pa tud dejstev kolikor hoces…amosk seveda omejenec tvohega kova tega ne vidi…dejstvo
[/quote]
Hrvaški antisemitek tišina, pojdi pometat po Hrvaškem. Židje bojo svoj prag pometli sami. Lastnih smeti imate še od 2.sv vojne cele kupe pred vrati, a ti si še kot nek borec za palestinske pravice našel tukaj kurčit. Brigajte se raje za pravice izgnanih Srbov iz HR nacionalisti prismuknjeni. Izrael pa pusti pri miru.
Ma res vam je v genih mrznja do vsega kar ni katoliško in Švabsko. Ajde sikter pjanduro propadla.

New Report

Close