želim si še enega
LP
imam dva čudovita otroka, sem 7 mesecev po porodu- sedaj pa si želiva še enega otroka, vendar kljub želji in sreči ki ti jo prinaša otrok se mi pojavljajo strahovi:
ali bom zmogla, bo vse ok ob porodu, ali bodo spet krči, bo otrok zdrav,
skrbi me tudi, kako bodo odreagirali v službi in če me bo sploh služba čakala kljub ndč, saj imam terensko delo, kjer so bolj zaželjene mlade dame. Bom imela dovolj živcev- včasih jih zgubljam ob 6-letniku, mi bo mož dovolj pomagal, bomo zmogli finančno- saj potrebe kar naraščajo- vidim pri prvošolčku kako je to,
kako bodo sprejeli domači, kredit- ne vem če si ga bom lahko privoščila saj delamo hišo.
Včasih se je odločiti tako enostavno, včasih pa težko.
Moram povedat da imam veliko razliko med prvim in drugim- ker sem mislila da morajo biti stvari pošlihtane pa ni tako- lahko bi imela že prej- še bolj bi bili srečni. Hvala za razumevanje in lp Ana
linči napisal:
> raduj se s tema dvema, ki ju imaš!
jaz se pa s tem ne strinjam.
vem, da boš srečna in se boš radovala teh dveh, toda vem tudi to, da je želja po otroku nepogojena s številom otrok, ki jih že imaš. torej, presoditi moraš kaj je manjše zlo, iti v to in biti prikrajšan še za kak dopust, nove obleke in verjetno še kaj, stisniti zobe in potrpeti s tremi željenimi in zdravimi otroki ALI kesati se in obžalovati in čutiti pomanjkanje po nekomu, ki mu nisi dal možnosti priti na svet?
glej, ne da te napeljujem na kaj, ampak resno mislim, če veš, da boste lahko jedli in plačali račune, potem daj!
poskusili te bodo pregovoriti, kaj pa če bo z otrokom kaj narobe, pa stroški, pa težko življenje…
življenje je jeba, in vsakemu se lahko zgodi bolezen in revščina, tudi če nima treh, pač pa enega ali nobenega.
poglej, lahko bi se ti že prejšnjič rodili dvojčki, in kaj bi potem? valda bi imela tri!!!
daj. usedi se s familijo in pogovor!!!! srečno in ti držim pesti!