Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako zapnete modrček?

Kako zapnete modrček?

Ali je katera tako spretna, da si najprej natakne naramnice in ga v trenutku zapre zadaj. In če je še katera, ki si zapne modrček spredaj in si ga potem obrne in obleče naramnice. Jaz sem očitno bolj nerodne sorte, pa moja mama tudi. saj sem po njej prevzela ta način.
Evo pa da vidim, katerih je več.

Nataknem in zapnem.

Enkrat sem videla ta tvoj način zapenjanja, pa do takrat nisem pomislila, da se da tudi tako. Zdi se mi, da tako razvlečeš naramnice.

Res pa je, da je vse le stavr navade.

tudi jaz zapenjam modrc spredaj in ga potem obračam:)

Zapenjam ga zadaj, brez problema.

zapnem zadaj

HA-HA, sem se kar nasmejala, ker še nisem slišala za to varianto…
…zapnem zadaj – brez težav…

@fna. napisal:

>
> Ali je katera tako spretna, da si najprej natakne naramnice in
> ga v trenutku zapre zadaj.

Vedno ga zapenjam na ta način. Čeprav mi to “v trenutku” ne uspe zmeraj.

Zapnem zadaj in potem namestim naramnice pa se prsi. Bi si ga lahko zapela tudi z namescenimi naramnicami, ampak bi v tem primeru imela nenamescene prsi (ne bi sedle v kosarice. dokler modrc ni zapet) in mi je ta obcutek neprijeten, zato ta nacin ne uporabljam.

Tudi jaz si ga zapnem spredaj, potem pa obrnem in naramnice gor. Na drug način ga še nikoli nisem poskušala zapeti, tako da se nimam za nerodo :))

Tako kot *registrirana-

zadaj z že nataknjenimi naramnicami. imam precej gibčne roke, edino kar me razživcira je modrc z tremi kapčami, kar je višek je višek!! pol pa kot zakleto navzkriž zapnem na prvo.

Zapnem zadaj, brez težav. Zapnem in sem konec 🙂
Priznam, da še nikoli nisem pomislila, da obstajajo tudi “drugi načini” zapenjanja;)

Lp, Maja

hehe, očitno sem tut jaz bolj štoraste sorte, zapnem ga spredaj, pol pa obrnem in še naramnice. nikoli nisem mislila, da ga katera lahko zapne zadaj z naramnicami že gor ;-)))

evo, jutri začnem “po novem”, haha

Spredaj, potem pa obrnem in naramnice gor. Mama ga je pa zapenjala zadaj, se spomnim.

Zapnem zadaj.

Izgleda, da bom zaradi kroničnih bolečin v ramenu primorana zapenjati spredaj. Sedaj, ko je najhuje, mi pa pomaga mož (še posebej rad pri slačenju)

Oblečem, dam naramnice gor in zapnem zadaj. Brez problema. Nato samo še malo popravim prsa, da dobro sedejo. 😉

najprej naramnice in potem zapnem zadaj.
lp

tako kot *registrirana-

Naramnice gor, zapnem zadaj, popravim prsi, da so na mestu.

Zapenjam zadaj z nameščenimi naramnicami.

Se spomnim, da mi je enkrat ena fizioterapevtka rekla, da je zapenjanje modrca spredaj eden izmed prvih znakov, da ženska ni več tako gibčna in da se stara :)))

Jaz storim popolnoma enako.
Sem pa pri kolegici že videla tisti sprednji način zapenjanja.

Imam naramnice zadaj na križ-kraž in lepo nataknem modrc ter ga zapnem zadaj.

zadaj

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Vedno si nataknem najprej naramnice in ga zaprem vzadaj.

New Report

Close