Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam danes?

Kam danes?

Imate kakšno idejo?
Smo družina z 2-ema predšolskima otrokoma.

Šli bi nekam po kosilu.
Hvala.

Turjak, Rakitna,…

Sem pogledala na internetno stran, hvala informatorka.

Sedaj me pa zanima še to.

Jaz bi tudi po kosilu nekam, ne prav daleč od Ljubljane.Pod prireditve nič ne najdem, ali kdo ve za kakšno reč? Sva dve odrasli osebi.

Če bi bila jaz doma v vašem koncu, bi skočila v zagrebški ZOO. Ob ponedeljkih je vstopnina minimalna.

Blagoslov motoristov v Mirni peči

Trebnje(Vir;Radio Krka)- Moto klub Trebnje je tudi na letošnji velikonočni ponedeljek pripravil že tradicionalni vseslovenski blagoslov motorjev in motoristov.

Blagoslov, ki je prerasel že na mednarodno raven, so organizatorji tudi letos pripravili v Mirni peči na Dolenjskem.

Lani se je tega blagoslova udeležilo več kot 750 motoristov iz Slovenije in tujine, predvsem iz Hrvaške.

V začetku teh srečanj se je blagoslova udeleževalo le okrog 20 do 30 motoristov.Po blagoslovu vsako leto pripravijo tudi zabavni program s pogostitvijo, letos pa so glavni poudarek namenili predvsem narodno-zabavni glasbi.

Na Šmarno goro; v Škofjo Loko na grad.

Mi smo šli na stadion žogo brcat, pa s kolesi se vozit. Saj ni treba daleč, da je otrokom super.

Danes, no drugič, Rogla-razgledni stolp, mogoče lovrenška jezera( to je do dve uri od Rogle….sem in tja cca3 ure)

New Report

Close