pipa v kuhinji
Zanima me kakšno pipo imate v kuhinji. Moja mi toči in bi rada kupila novo, sedaj pa oklevam ali bi vzela klasično ali tisto, ki je oblikovana kot tuš – za izvečt. Znanki sem omenila, da bom kupila takšno, pa mi je rekla, da so zanič, meni je pa ideja kar všeč, saj bi bilo npr. pranje pekačev ali splakovanje večjih posod veliko bolj praktično. Ne bi je rada kupila, potem pa obžalovala.
Ali ima kdo izkušnje s takšno pipo in kako ste z njo zadovoljne?
Hvala vam vsevednice v naprej in lep dan želim.
V prejšnjem stanovanju smo imeli v kuhinji tuš-pipo, ki se lahko izvleče. Niti “zavedala” se nisem, kako uporabna je v resnici. Vse se mi je zdelo samoumevno.
Zdaj, ko smo se preselili in je nimamo, ti povem, da mi manjka. Zelo manjka! Že pranje solate je prava muka, da o pekačih in večjih loncih ne govorim…
No, v “tolažbo” mi je vsaj to, da so z njo ultra zadovoljni naši najemniki, ki jo sedaj uporabljajo…
Aja, preden smo jo nabavili, so nam vsi govorili, da je fuj in bljek. Da mečemo denar za navadno bedarijo. Naposled jih je veliko njih kupilo enako… Ni vrag, da je tudi midva ne bova še enkrat nabavila.
Odvisno koliko prostora imaš oz. če imaš omarice nad lijakom. Jaz imam lijak pred oknom in sem imela dovolj prostora za mojo sanjsko pipo: Damixa Cafe: je ogromna, za izvlečt in še možnost tuša ali skoncentriranega curka. Da je velika mi je všeč, ker ima velik lok in lahko podnjo postavim tudi največje lonce.
Prodaja jih Metalka zastopstva v Črnučah – Za mercatorjevim centrom. Garancija je kar dolga in jaz osebno sem zelo zadovoljna, čeprav jo imam šele 4 mesece.
Lena
Men je pa super pipa od Damixe – zastopnik je Torna d.o.o. iz Ljubljane, model ARC.
Je gibljiva v treh smereh – levo-desno,gor-dol in še na pipi, tako, da lahko z njo pomivam brez problema pekače in ta velike lonce (10l). Sem tudi iskala pipo s tušem, potem pa sem naletela na tole in sem res zadovoljna.
Cena je bila približno 42.000 SIT, pa 14 dni sem čakala nanjo, ker vse sproti prodajo.
Še link: