Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SPANJE

SPANJE

IMAM DEVETMESEČNO HČERKO, PA ME ZANIMA KOLIKO IN DO KDAJ SPIJO VAŠI OTROCI. A JIH DATE SPAT ČEZ DAN DVAKRAT ALI ENKRAT. KDAJ JIH DATE SPAT IN KOLIKO ČASA SPIJO? KAJ MPA JIM DATE ZA VEČERJO IN ZAJTRK?
PROSIM ZA KAKŠNO IDEJO, DA NEBO VEDNO ENO IN ISTO!
LEP VEČER VSEM !

Naša je stara 5 let in še vedno rada podremucka po kosilu. Tako kot jaz :))))

Moja pupa še zdaj, pri 3.5 letih spi čez dan. Ponavadi spi nekje od 12.30 do 15.00; v vrtcu pač malo manj. Zvečer pa gre spat od 19 do 20h; tako je od vsega začetka.
Za večerjo ima kos kruha z marmelado, malsom, včasih hrenovko……gres …..žgance…….obvezno pa hoče čokolino; to je “papi” zanjo. :)) in to na flaško. Zajterk pa kakor kdaj, podobno kot večerjo. Čez teden nima zajterka doma, ker ga dobi v vrtcu.

No, naša je pri devetih mesecih imela že lepo ustaljen urnik spanja. Opoldansko spanje nekje dve uri, potem do večera, pol devetih budna. Spanje vso noč do jutra, prez prebujanja. Za večerjo sem ji dajala mlečne kašice po žlici, ali gres, koruzni zdrob…, tega se še zdaj pri 11 mesecih ne naveliča. Zajtrk pa večinoma sadne ali mlečne kašice. Ponavadi le različno sadje pretlačeno, zmiksano…..

naš 16mes. čez teden ko je v vrtcu,popoldan več ne spi,ko pa je doma spi zjutraj 1uro in popoldan okoli 15 eno uro,odvisno kolko je zmatran.

New Report

Close