Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otrok bolan, jaz pa moram…

Otrok bolan, jaz pa moram…

Jutri pričnem na Zavodu z nekim seminarjem, popoldan pa je zbolel otrok. Jutri zjutraj morava k zdravniku, jaz pa bi mogla na Zavod za zaposlovanje. Kakšna je rešitev, če res zaradi višje sile ne morem?

Pokličeš jih in jim poveš

K zdravniku ga pelje oče.

Pokliči in povej razlog. So razumevajoči tako, da se ne boj.

pokliči in povej, meni se je ravno isti dan, ko se je pričel seminar nekdo zabil v avto in sem ji povedala , pa je sama predlagala, da naj pridem drugič.brez skrbi pojdi ali pokliči tja in povej kakšno je stanje, pa še zdravnico lahko prosiš da ti napiše kao zdravniško opravičilo, vsaj meni ga ponavadi in ga lepo predložim, res pa ne skrbi, ker takrat ko smo mi imeli seminar se jih kar nekaj ni udeležilo in ko sem se potem menila z njimi, nisop imele nikakršnih sankcij.lepo se pozdravita.

K zdravniku ga pelje oče, če pa tudi to ni možno, ga pač pelješ popoldan.

Predvidevam, da ni tako zelo hudo bolan. Če bi bil, bi ga namreč peljala že danes in to v dežurno ambulanto.

Pa saj sem vedela, če nekaj vprašaš, dobiš neko moraliziranje. Nisem iskala nasveta kdo naj mojega otroka pelje k zdravniku, ne kako zelo je bolan, ampak kako naj v določeni situaciji odreagiram. Samo to in na svoja vprašanja želim res samo konkretne odgovore. Svojo življensko zgodbo (o možu, ki otroka ne pelje k zdravniku, o nesmrtni bolezni, ki ni bolezen, če ne potrebuješ zdravnika takoj) pa vam zaupam, ko bom imela čas in voljo, da prevberem in komentiram vaše odgovore.
Ostalim pa hvala za jasne odgovore.

jutri, ne se sekirat, ti se lepo opraviči in pasta, pa kaj tle koga briga, kdo, zakaj in kako pelje malega k zdravniku,joj, sem pozabla da majo tle vse idealne možeke:))

jaz bi najprej peljala otroka k zdravniku, potem pa opravila tisti seminar…zamude se dogajajo…pri zdravniku pa bi prosila, da me vzamejo naprej.

Je to kakšno izobraževanje na Zavodu za zaposlovanje?? Glej, če bi bila v službi, bi si vzela bolniško, da bi otroka peljala k zdravniku, torej je nekaj čisto normalnega, da če otrok zboli, pač opravičiš tudi izostanek na takem seminarju. Po potrebi (vprašaj pri tistemu, ki te je napotil na seminar) si priskrbiš potrdilo od pediatra.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Lepo pokliči in jim povej. Itak lahko dodatno še prineseš potrdilo od zdravnika, če je to potrebno. Boš pač opravičeno odsotna.

Naj se tvoj otrok v miru pozdravi, ti pa se mu le posveti.

New Report

Close