Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek camp oprema

camp oprema

Kupili smo prikolico in ker nočemo v predprostor navleči vseh starih omar s podstrešja, iščemo camp omarice, pa sploh ne vem, kje naj iščem. Induplati so dragi, pa me zanima, će veste, kje se da kupiti kaj cenejšega ali rabljenega. Hvala in lep delovni teden želim.

bolha?

Rutar Dipo, Lesnina?

Nič, žal. Vseeno hvala.

Ne, nimajo camp omaric.

Hm, tam v Ljubljani nekje je ena trgovina, kjer jih delajo, take sestavljive, lahke. Mi jih imamo, ampak se ne morem spomnit, kako se trgovini reče, ker je že 8 let, kar mso jih kupili. Če sploh še obstaja. Bom malo pobrskala po netu.

Prosim.

jaz sem kupila priročno omaro v Merkurju, čez kakšen mesec bo ponudba peatra !
zgledajo pa tkole :

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

kaj takega?

tudi tole se mi ne zdi slabo

Ma ne najdem. Se pa spomnim, da je bilo nekje ob tej obvoznici, če se pelješ s Celovške proti Mariboru. Mislim, da greš dol na odcepu za Bežigrad, potem pa zaviješ levo, čez avtocesto, in mora potem to biti takoj tam nekje, mislim, da na desni strani.

So pa take fletne, imajo plastične cevi, izgledajo kovinske, nanje pa se namesti police, ki so v bistvu iz obdelane šperplate. Potem ima pa razne dodatke, kot so panti, kljukice, zaključki na vogalih v raznih barvah. So fajn lahke, da se jih z lahkoto potem po zaključku sezone pospravi v prikolico. Mi jih kar na postelje naložimo.

Adria caravan.

lp

Super, hvala vam, zlate ste.

capm oprema orehek, poglej na netu

če bo prikolica in baldahin vedno na istem mestu in vam baldahina ne bo treba posprabljat, potem svetujem le tiste stare omare, ker jih malo predelate in bodo le trdne omare in enako stoli mize in s ekaksen kavc in imate lepo dnevno s kuhinjo, kajti prikole so itak le za spati. če pa bo treba cez zimo vse to popsravljat, pa kljub temu jaz imam v baladhinu dve leseni omari, ki gresta lepo nato v prikolico cez zimo, cez les in trdnost ga ni, pavsal imamo pa ze 30 let, se s starsi, ko sem bila malo dete, torej vem kaj govorim. Izberi par dobrih starih kuhinjskih elemetov, malo predelaš, pobarvaš in nova kuhinja je tu, bela barva, modra, gor kakšna školjka…

Tudi mi imamo kar lesene omare v baldahinu, jeseni pa jih pospravimo v prikolico.

Od četrtka do nedelje bo v Ljubljani na Ježici sejem camp in karavaning. Mogoče bi se tam kaj našlo. Bo vse na enem kupu.

bo to rabljeno ali tudi kaj novo in kje točno bo to, v campu ježica??? Se splača iti pogledat?? Hvala.

New Report

Close