BB
No pa dajmo,
vse je samo igra, ali ne razumete tega. Saj ej lepo da se tako uživite, ampak res ne razumete, da se pravila sproti spreminjajo in to vedno tako, da je bolj zanimivo.
To je igra za katero so ljudje plačani, izbrali pa so takšne osebke, da se jih da spreminjati in to je to.
Kako ej rekel cesar: Kruha in iger, pa bo blaginja v cesarstvu. NIhče ne vidi več problemov.
Primož
No pa dajmo , kako jaz vidim zadevo.
Jasmina je zelo prefrigana in s svojo igro si je sedaj pridobila še Sonjo.
Med ‘iskrenim’ pogovorom med njima, se ji je opravičila, da je bila grda do nje.Da jo občuduje,ker je zdržala take pritiske in podobne fore. Sonja ji je nasedla,
kot je tudi Nini.
Jasmina še vedno šinfa Robija, hkrati pa veselo seksa z njim, če bi se temu sploh dalo reči seks.
Sonja pravi,da bo vesela,če bo ostala ali če bo šla.Se ne sekira preveč.Čeprav dvomim,da je to res.
Suzana je ljubosumna na Sonjo, ki se vrti okoli Andreja. Zgleda, da se kao zafrkava, toda mislim,da je v tem kar nekaj resnice.
Odnos Tjaša – Suzana se je včeraj malo zaostril, saj ji mama očita izbiro obupnega fanta, Tjaša ji pa ne sme povedati, da je to samo naloga. Bilo je kar nekaj hudih besed med njima.
Odnos Tjaša – Andrej P je malo boljši – se malo bolj trudita,da bi zgledala kot par, vendar so ju tako in tako že vsi skužili.
Tina cvika, da glasujejo v glavnem samo najstnice in da funce tako nimajo šans, da zmagajo. Tina mi ni všeč, ker ne zna nič konkretnega povedat.
Andrej je super faca, se mi zdi,da se je že dosti bolj vživel in ima res velike šanse za zmago.
Miha je isti.
Robi najeda še naprej s svojimi fintami, še vedno hoče bit glavni in vsake toliko zbada tudi Jasmino, če se preveč zaj.. z drugimi tipi.
Alen je štoser, še vedno tak kot prej.
Stane mi je vedno manj všeč, hoče nekaj duhovičit, pa mu ne uspeva preveč.
Tjaša se je malo bolj sprostila in se mi zdi,da bi bilo boljše,da ona ostane in Suzana gre. Za obe ni prostora.
Andrej P – groza, naduvan, blefer…. ni mi všeč.
Včeraj so bili oblečeni v kure in so morali na glas kokodakanja telovadit,na glas čivkanja pa valit jajca. Kok so bli smešni , ko so zvečer pred spanjem plesali v teh kostumih.
Zihr mi je pa veliko ušlo, saj ne spremljam tako natančno. Bo še Žogica naredila kakšen povzetek.
Oba sta pričakovala nominacije . Robi je spet duhovičil in tiste svoje obupne face delal,Jasmina mu je skočila v objem.
Sonjo so vsi iz bivše rdeče skupine objemali, punci se pa po moje ne sanja, da so jo čist vsi nominirali.
Čas je ,da gre Robi ven. Sonja mi je čist kul, Miha pa tudi nobene škode ne dela.
Nimam kaj dodat. 🙂 Le da mi je Suzana skrajno zoprna s tem svojim teženjem hčerki. Njena zatrjevanja kako krasen odnos imata in vse se tukaj rahlo podira… Pa še na Sonjo je ljubosumna. :))
Tina sicer res deluje nekoliko “prazno”, mi je pa všeč, da pove tudi v faco kaj si misli, ne le za hrbtom po principu Suzane in Jasmine.
LP
Aja, tedenske naloge niso opravili. Ponoči je jajce počilo Andreju, zjutraj pa ga je zdrobila Tjaša. 🙂
So pa kot kure prav butasti za videti. 🙂
LP
:))
Se vzdržim komentarja. Glede na to, da, če bi bila ta zadave pri nas 10 let nazaj, bi se sigurno prijavila. :))
LP