JOJ ….. JOJ
Danes sem pa res jezna – zdej me je tok “razkurla” ena stranka, da bi najraje počla od tegote ……
Zanimivo je pa to, da si nekateri ljudje ustvarijo neko stvar v glavi, npr. če delaš v banki si mislijo, da gre ta denar od provozije k tebi v žep, ki tam pač delaš, ali pa na pošti, ali pa pri upravljalcih – je blagajna kjer lahko plačujejo položnice in blagajna ni odprta vsak dan in te kar obtožijo, da ne maraš denarja, ali pa da bogatimo (te) na njihov račun, Komunala tudi – največja fora je pa v tem, da je to naša dobra volja, da imamo blagajne, kjer si lahko sttranke zagotovijo plačilo položnice brez provizije, ampak to je naša dobra volja, čeprav nekateri oz. večina misli drzugače! Na Elektro, so imeli iste težave (kreganje in všpitje strank ker blagajna ni delala vsak dan) in so elegantno blagajne ukinili, sedaj pa lahko hodijo na banko, pošto ali pa odprejo trajnik!
Povzetek: Namesto da bi bili veseli, da jim ni treba plačevati provizije, te stranke še napizdijo, in ti zelo, zelo poslabšajo dan!
No, pa sem se mal spovedala! :))))
Je že boljše! :))))))))))))))
Lep sončen dan vam želim!
Lp, Ella
Ma jaz sem tako srečna … :))) Včeraj smo imeli en tak lepi družinski izletek, da smo še danes vsi po lufti in srečni … :)))) Je ta mali zvečer doma cel čas ponavaljal, da kako je on zadovoljen in srečen … :)))))))))) .. pa ljubčkal vse povprek … Hahahaha …
Usodni Da … … mater … hitro se bliža … :))) Čeprav za moje pojme še prepočasi, ker bi najrajši vidla, da bo to že kar jutri … :))) … komaj čakam …
Obleka pa … … :)))) … zaenkrat je šele v glavi … :)))))))))))) Ampak … bo … … bo kmalu … :)))))))))))))))
Pa ti … Koliko še manjka do povratka tvojega dragega?
Ojla, Ella, ti si kar privezi duso. Vem, kaj so (smo) danes stranke. Meni je v petek prisel trzni inspektor ker pac neki gospe nisem bila niti dolzna niti kaj drugega resiti reklamacije. Pac, ce je garancija eno leto, to pomeni eno leto in moja dobrota tukaj nima veze, da financiram zadeve po dveh letih iz svojega oz. racuna firme. In ravno to je gospa od mene zahtevala. In potem se doloceni se sprasujete, zakaj trgovine ne trzajo na inspektorje?! Ker ima tudi trgovec vcasih prav. Ella, izkoriscam tvoj post, da se se sama izkasljam. Itak zmeraj potegnem kratko. Ce postrezes, si vsiljiv, ce poves svoje mnenje, za katerega si seveda vprasan, si spet vsiljiv in prepameten, ce ne postrezes, oj Bog pomagaj, si stranke se ogledas ne, ceprav si zato v sluzbi in se bi se dalo nastevat. Nikoli ni prav, samo zato ker je kao stranka car. In zame tudi je. Do dolocene meje, kar gre cez pri meni ni dopustno in to tudi jasno, glasno in diplomatsko povem. No, pa da ne bomo prevec o tem, zelim ti lep dan in cimmanj psihiranj v sluzbi!!
Ne, delam petke in svetke, praznike, vikende – vedno in mislim da si lahko privoščim tudi malo bloga! Očitno si pa ti doma, ali pa v službi?
Sicer pa ne zastopim ljudi ki se pikajo v vsako stvar – dobesedno!
Dokler je to vse moje, lahko počnem kar hočem! Sama sem si to vse ustvarila in živim za firmo, kaj pa počnem je pa čisto moja stvar, dokler v službi vse brezhibno “laufa”!
Še kaj mogoče?
Hmm, čez 4 tedne odpotujem – in ga bom videla – KONČNO!!!!! KOMAJ ČAKAM! Malo me skrbi pot, drugače pa upam da bo vse ok!
A že veš kakšno obleko boš mela? A katero izmed tistih, ki si jih kazala na blogu “poroka”? Tam so res super obleke!
Jst sem šla tudi na izlet učeraj popldan iz prijateljico, ma fantka 2 leti starega – je blo tut super, pa fajn vreme, ampak sem zjutraj še nekaj delala!
haha, se čisto strinjam! Saj vem, da je najtežje delati z ljudmi in do zdej še nisem imela nobenih težav oz. smo jih kasneje zgladili po vrsti – na koncu je bilo vse lepo in prav! Ampak tale gospa danes, je bolana na živcih (resno) in je zato tudi upokojena in ji tudi ni toliko za zamerit, čeprav raznoraznih besed ne moreš kar pozabit!
Ampak bo že – tudi mi smo lahko enkrat na istem …. jst osebno spoštujem vse – do ene meje – kot tudi ti praviš!
Je pa fajn, da se mal skašljam :))))))
Danes je tako lep dan, da ga ne smemo zapravit zaradi slabe volje! :)))))
Ane? Hm, če bom imela hčerko ji bo sigurno tako ime! :))))))
Ah, sej ni panike, pa tut zamerim ne tisti gospe, ker je pač bolana, ampak so pa bile nekatere “ostre” besede!
Ah, pustmo to …. bo že bolje
Sem že dobre volje!
A ti si brez službe al maš popoldan al kako?
Sej če preveč sprašujem ti ni treba odgovorit! :))))) Mal sem firbčna
Ma mi je rekla ena, da če je obleka brez naramnic, da je mal kriza, ker imaš pol skoz filing, da ti obleka padava dol in da se bo “kaj preveč vidlo” :))) Tako da sem si omislila, da bom imela pač en tak trakec okoli vratu in iz tistega trakca en tak prozoren til z raznimi biserčki ali čem takem gor … … :)))
Aha, no sej to pa bo lepo ….. drugače so pa ti korzeti tako narejeni, da ti zelo težko kaj dol pade, ker te tok stisne, da prej lahko rečeš da komi dihaš, kot pa da bo brez ostala! :))))))))))
Aja, pa še tole – dejmo se zmenit za tvoj forum – kako mi boš zdej uredila da gor pridem, da si bomo lahko kej več povedale! :)))))))