Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženska Slavica- monovka

Ženska Slavica- monovka

Slavica je ženska srednjih let, živi na majhni kmetiji pri svojem koruzniku Tonetu in upa, da je tokratna veza zadnja. Nima sreče v ljubezni. Prvi mož je bil alkohoholik, drugi varalica, tretjemu pa ni pravzaprav manjkalo nič posebnega, razen da je bil neznansko neroden, pa ga je to stalo življenja. Tone naprimer je nekaj vmes, ne mara namreč polnega kozarca, pa ga zato hitro zlije vase, ko je pijan nad Slavico rad zamahne z roko in kljub temu, da je kmetija njegova, je rahlo len, a se je z vsem tem sčasoma sprijaznila.

V postelji ona hlini orgazme, ljubi bog, kako pa naj drugače, Tonetovo bogastvo, če mu lahko tako rečemo, pade v najnižji razred evropske statistike. Vendar mu Slavica tega ne pove, potrpežljivo šteje pike na stropu in ko se ji zdi, da bo njegov vrhunec kmalu blizu, začne malo vzdihovati in se zvijati, da je čimprej vsega konec. Tone si po vsakem seksu ponosno zvije tobak in jo gleda izpod oči, češ kako je bil dober. Slavica mu rade volje potrdi, ženska se pač mora malce podreti možu, saj je on poglavar družine in bolj kot je pridna, manj je siten in zahteven.

Večino časa koruznika preživita doma, pred televizijo, saj je kmetija bolj majhna, pa ni preveč dela. Rada si skuhata kaj finega, vsaj Slavica je mnenja, da ni boljšega afrodizijaka kot je pošten ocvrt svinjski zrezek, s tono pomfrija in za povrh še sladoled s prelivom. Samo enkrat se živi kajne?

Najbolj srečna pa je naša Slavica, ko se zvečer, ko gre Tone na kozarček v bližnjo gostilno, vsede za star računalnik, se poveže na internet in vpiše na MON-ov forum. Tu potem sodeluje v različnih debatah, žolčno zagovarja svoje mnenje, se prepira s tistimi, ki jedo nezdravo hrano in pametuje o kalčkih in zelenjavi, obrekuje svojo taščo, ker je to moderno, čeprav je umrla že lani, odpira teme o velikosti partnerjevih orodjih in vedno ima njen Tone najdaljšega, najbolj debelega in sploh je največja seks mašina, ki mu ni nikoli dovolj. Njej pa tudi ne, saj poskušata vse mogoče položaje in Slavici se strašno smilijo tiste, ki samo dvakrat na teden.

V vsaki temi opisuje svojega koruznika kot zlatega moža, ki jo vsako jutro zbudi s poljubom, potem pa se skupaj v njunem novem mercedesu odpeljeta v službo v mesto, kjer je ona direktorica manjšega, on pa direktor večjega slovenskega podjetja. Glasna je v temah o dohodnini, zaničuje ljudi, ki gledajo bar, vlečejo socialno podporo in preživijo cele dneve pred televizijo. Piše o vzgoji otrok, čeprav ga sama niti pod razno ne želi imeti.

Pozno ponoči, ko pride Tone domov, končno ugasne računalnik. Tone ji skrušen prizna, da je porabil polovico socialne podpore, da bi se mu prilegel pohan zrezek in ji zabiča, da ga hoče takoj, če ne ji bo trda predla. Slavica mu kot dobra ženica ustreže, saj se raje še dve uri mota po kuhinji kot da bi se spomnil na seks.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ti pa maš čas :)))))))))))))))) No, nasmejala si me vsekakor :))))))))

:))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

hi, hi………..a Tone je šel pa danes malo prej v oštarijo

In kaj je smešno?
Ponižana, zapostavljena, nesrečna, ženska? Ženska, ki se spreneveda in ketere del je lahko vsaka od nas?

Hm … v enem delu se pa res najdem … in to v tistem, da ko gre koruznik zvečer ven pohajat, se jaz veselo priklopim na MON. Sam pr oštji, ko je to tako redko … :((((((((((((( Lani mi je ratalo točno 2x, da sem ga spravila na pijačo s prjatli, da sem se lahko jaz posvetila mojemu MON-u. :)))))))))))

Ne, tam je že od včeraj!

A tole vam je smešno? :(((((

Zanimivo, mene je stisnilo pri srcu, ker vem, da imajo eni tako gorje doma. Ne, iz nesreče drugih, se prav gostove ne hecam. Vsem vam pa želim, da tega nikoli nebi izkusile.

Smešno je kako nekateri / nekatere dojemajo MON. Kot, da je drug svet. In realne zadeve olepšujejo na tisoč in en način.

Če pa katera dejansko živi tako pa res ni smešno.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Če ima nekdo res takšno stanje doma, si je pa popolnoma sam kriv. Takšna ženska, ki jo zgoraj opisuje, je sama navadila svojega koruznika, da tako počne z njo. Očitno ji tudi tako odgovarja, ker čene bi že zdavno zarobantila ali pa pobrala šila in kopita. Ali pa enostavno se ne zna postavit zase in tako kot veliko žensk, samo “požre dol”. Ampak take ženske se mi prav nič ne smilijo, ker so si čisto same krive za stanje ki ga imajo.

Tudi meni se ne zdi niti slučajno smešno….zgodba sama po sebi itak ne, a mislim, da je želela Tupika takole med vrsticami pokazati, da se Slavica skriva v vsaki od nas..nas vprašati, če se najdemo v tem sestavku….doma tako, navzven in predvsem na forumih, kjer nas itak nihče ne pozna, pa spet nekaj čisto drugega in idealnega.
Ravno tak občutek imam tudi sama včasih, ko prebiram kakšne poste!

New Report

Close