Darja Zgonc
Aha … naša dva se šalita na ta račun že dve leti … eden pravi: ja a ta še ni šla na porodniški … drugi pa se jezi, kako to, da ni moč sprejeti ene malce bolj okrogle in zaobljene TV napovedovlke?
In tako se sprašujem tudi jaz! Zakaj ne moremo ljudje sprejeti bodisi malce bolj zaobljenih medijskih osebnosti, bodisi mogoče malce starejše (takih, ki naj bi jih, pa niti ne vem zakaj, kmera bolj od daleč vzela v svoje okvire!!) ??? Res se dandanes to sprašujem, saj konec koncev tudi Nataša Dolenc ni bila ne vedno vitka in ne vedno mlajša, pa so jo kamere sprejele takšno, kakršna je bila. Isto tako je z gospo Olgo Rems, pa še vedno sodeluje na TV? Zakaj smo tako kritični do okroglosti, do straješih, do gubic … konec koncev prav res ne vem, kdo bo vsem tem sopotnikom lahko pobegnil … in za koliko časa ???
No, meni se ni zdelo, da bi jo snemali kaj dlje od sogovornika. Morda je to le vtis, ker smo jo na Viktorjih res videlo od “hudo blizu” in tako, kot je. Meni je full všeč, kot tudi Tamara. Ne, nisem mislila na kritičnost bodisi tvojega ali posta koga drugega, temveč na splošno kritičnost nas Slovencev ! :-))) Na kritičnost mojih doma, ki kar naprej nekaj najdejo na kom … kar mi gre full na živce! Ampak, skušam preslišati, ker se mi v troboj ne da spravljati !:-)))
Full mi je všeč njena misel, ki jo je podala v enem od intervjujev: pomembne so gube in gubice v možganih, ne na obrazu! To o njej veliko pove, ane ?:-)))