Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darja Zgonc

Darja Zgonc

Spet na voditeljskem mestu. Kakkšna se vam je zdela?

super. profesionalna. od poptvjevk je ona meni top.

Zelo simpatična!

obvlada zadevo ni kaj 🙂

Meni je ful dobra.

100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} boljša od Kerčmarke.

Meni je všeč.

Živi in pusti živeti

Kje je pa bila?

Prevzela je vlogo urednice in zdaj nadomešča Petro, ker je na porodniški.

pa je Petra že rodila?

Darja je še vedno zelo dobra voditeljica, le snemati jo je treba bolj od daleč:-))

Dobra je.

Kdaj pa ima Petra rok?

pa kaj te briga?
Kdaj ga ima pa Tamara?

Haha….Tamara tudi noseča? :)))

ne

Aha … naša dva se šalita na ta račun že dve leti … eden pravi: ja a ta še ni šla na porodniški … drugi pa se jezi, kako to, da ni moč sprejeti ene malce bolj okrogle in zaobljene TV napovedovlke?

In tako se sprašujem tudi jaz! Zakaj ne moremo ljudje sprejeti bodisi malce bolj zaobljenih medijskih osebnosti, bodisi mogoče malce starejše (takih, ki naj bi jih, pa niti ne vem zakaj, kmera bolj od daleč vzela v svoje okvire!!) ??? Res se dandanes to sprašujem, saj konec koncev tudi Nataša Dolenc ni bila ne vedno vitka in ne vedno mlajša, pa so jo kamere sprejele takšno, kakršna je bila. Isto tako je z gospo Olgo Rems, pa še vedno sodeluje na TV? Zakaj smo tako kritični do okroglosti, do straješih, do gubic … konec koncev prav res ne vem, kdo bo vsem tem sopotnikom lahko pobegnil … in za koliko časa ???

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

A smo kritični? Kdo pa je kaj rekel? Mislim, da je Tamara zelo priljubljena in da smo Darjo, ki se bliža 50. prav lepo sprejeli nazaj in da sem nam zdi super. No, vsaj meni se. To, da jo snemajo bolj od daleč, pa je dejstvo. Verjetno sama tako zahteva.

No, meni se ni zdelo, da bi jo snemali kaj dlje od sogovornika. Morda je to le vtis, ker smo jo na Viktorjih res videlo od “hudo blizu” in tako, kot je. Meni je full všeč, kot tudi Tamara. Ne, nisem mislila na kritičnost bodisi tvojega ali posta koga drugega, temveč na splošno kritičnost nas Slovencev ! :-))) Na kritičnost mojih doma, ki kar naprej nekaj najdejo na kom … kar mi gre full na živce! Ampak, skušam preslišati, ker se mi v troboj ne da spravljati !:-)))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Ali res ni mogoče nobene pohvalit drugače kot da drugo skritiziraš?

ne mislim na Viktorjih, mislim v oodaji

Full mi je všeč njena misel, ki jo je podala v enem od intervjujev: pomembne so gube in gubice v možganih, ne na obrazu! To o njej veliko pove, ane ?:-)))

New Report

Close