Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DOBRO JUTRO

DOBRO JUTRO

Dobro jutro vsem!

Danes je tako miren dan… čisto narahlo pada dež in nič težkega ni v zraku… ima me, da bi kar smuknila pod odejo, pa ne morem 🙂 Je tu še kdo, ki je danes zaspal? 🙂

Mir pride od znotraj,
ne išči ga zunaj.
Buda

Čisto narahlo pada dež…? Pri nas v Mb LIJE! Grozno vreme!

Dobro jutro!

Tudi jaz se “vidim” v topli postelji, z dobro knjigo in skledo kokic. Uhhh bi pasalo!

Pa nič ne bo iz tega….vsaj trenutno ne :-))

lp

Mi zaspančkali. Je mobi crknu.

Zdaj pa mali sladko spi, jaz pa sem se oblekla kot eskim, kljub temu, da ogrevamo. 1x za spremembo, da men ni vroče. Saj bi lahko šla pod odejo, sam pol se pa tok zbita zbudim, da je še mnogo, mnogo slabše. Bom raje počakala, kdaj bom sama od sebe dol padla. Sem si naredila načrt, da se strošim do konca, pa da vidim koliko časa zdržim. Saj baterija v mobiču mi tud dela 6 dni, pol pa crkne, he he he.

Dobro jutro!

Midve s hčerkico sva malo prej ustale,je bilo tako lepo na toplem v posteljici 🙂

Tiste,ki delate ,ne se pretegnit, ostale pa crtajte se s svojimi otročki 🙂

Pri nas v Gorici še ne pada dež,ma mislim da bo prav kmalu.

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

SKORPION, zdaj sem se pa zasmejala. Naši štirje smrkolini sedijo na kavču in glodajo kokice.

Lep dan in dobro jutro seveda tudi od mene, čeprav bo že kmalu poldne :o)

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Dobro jutro!

Kr tko mal:

“Ljubezen je kot vožnja z avtomobilom; startaš naglo, voziš prehitro, zaviraš pa, ko je že prepozno.”
Sagan

:-))

Sem vesela, da se želja vsaj nekomu uresniči. Vprašaj, če vzamejo zraven še eno smrkolinko?! Bi se kar razvajala malo pri tebi doma, malo s kokicami malo pa s kavico in klepetkom s teboj? Si za? Če si, sem čez pol ure pri tebi – saj veš hitra pošta!

ha ha ha – vreme ima vpliv name…. Pa brez zamere!

LP

Jaz vam pa voščim kar dober dan!
Lp, Mateja

New Report

Close