Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nevrokirurg v LJ.

Nevrokirurg v LJ.

Ima mogoče kdo kakšne izkušnje z nevrokirurgi v Lj, dr. Vraničem npr. , drugih imen ne poznam?

Hvala

Odvisno za kaj ga potrebujete (glava, hrbtenica). Zelo dober je prof. Prestor, za glavo. Tudi dr. Vranič je ok in zelo prijazen.
lp

Jaz imam izkušnje mislim, da skoraj z vsemi. Najbolj smo bili zadovoljni z dr. Ardibilijem, dr. Jugovičem in dr. Pregljem. Mislim, da so po strokovni plati vsi zelo OK, vendar pa odnos s pacienti je katastrofa pri dr. Tekavčiču, dr. Koršiču in dr. Gumzej(če je še tam?). Dr. Vranič pa je mlajši in nismo imeli veliko opravka z njim.
Pa srečno, očitno jo boste rabili v veliki meri če potrebujete nevrokirurga!!
lp
gladiola

Najlepša hvala za informacije. Rabim pa ga za hrbtenico (hernija).

Mojo hernijo je “porihtal” dr. Ardebili in to zelo uspešno. LP Vera

Poznam dr.Koršiča in res ni za debatni krožek, kar od vrhunskega kirurga niti ne pričakujem.

na klepet grem pa k sosedi.

Mogoče se je dr. Koršič kaj v devetih letih spremenil, a mi smo z njim tedaj super klepetali in se pogovarjali. Še danes sem mu hvalezna za poseg, ki ga je opravil pri tedaj 19 mesečni hčeri. Če ga ne bi oz bi ga prepozno, bi bila tedaj v kratkem hroma ter ne bi zadrzevala vode in blata.

Dr. Ardebili – z vseh vidikov in brez dileme – 2x operacija ledvenega vretenca, zaradi popolne destrukcije korpusa vretenca zaradi malignega zasevka in 98{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} utesnjenega spinalnega kanala s neznosnimi bolecinami, tik pred ohromelostjo. Od tega je 3 leta, mama je se vedno na nogah!

Teja**

Tekavcic: katastrofa. Njegova strokovna slava je izpeta, njegov odnos do pacientov – vec kot katastrofalen.

Dr. Ardebili: strokovnjak in odnos na mestu. Mi imamo izkusnje z njim pri operaciji hrbtenice, prislo je ze do motenj mokrenja, kar pomeni skorajsnjo hromost. Urgentno, korektno, uspesno.

Mojcaa

New Report

Close