Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prošnja za vse mamive, ki imajo njihovi otroci letos zaključne izpite -trgovska

prošnja za vse mamive, ki imajo njihovi otroci letos zaključne izpite -trgovska

imam prošnjo.stara sem 27 let in sem se letos končnoooo odločila da opravim šolo do konca-vem, pozno ampak vsaj zdaj upam da mi uspe, ker pa sem že zelo zelo izzven šolanja inimam gradiva in ničesar.torej lepo lepo bi prosila vse, katerih otroci končujejo letos trgoc+vsko šolo in imajo zaključne izpite, da prosite otroke, če je možno da si gradivo sfotokopiram, a,i pa mamice katerih otroci so končali lani.torej gradivio za slo, npb in gpo.

prosim in hvala še enkrat

Žal ti ne morem pomagati me pa zanima, ali ne dobiš gradiva v šoli?

danes sem bila tam, pa so rekli naj si gradivo zrihtam sama.tko da bi rabila sam toliko, da si grem kopirat.seveda nekaj malega dobi ta oseba za prijaznost.:))

Za NPB potrebuješ seminasrko in ne gradivo. Naslov dorečeš z mentorjem, tako da se moraš osebno zmenit in pa sevedo jo oddaš prej, pred rokom za izpite.

npb, se opravičujem imam že narejen, vsaj upam, da ki bo še veljalo

Kaj pa če bi stopila do profesorja, ki ti bo mentor? Ti je mentor rekel, da si dobi gradivo ali referent? Zaključni izpit pripravljajo na šoli, tako da je možno, da pride do rahlih odstopanj od tistega, kar boš na ta način dobila, do tistega, kar moraš znati. Kljub vsemu bi te poslala do mentorja in naj ti da vsaj usmeritve. Pa tudi za NPB bi na tvojem mestu takoj preverila, če ti še vedno velja, da ne bo potem prepozno, glede na to, da upaš, da ti velja.

grem jutri do mentorja in bom potem prosila naprej za gradivo, meni je danes mentorica za slovenščino pač rekla da naj si gradivo priskrbim pri dijakih ki končujejo sedaj

Daj v šoli na oglasno desko, da rabiš gradiva in da za to nudiš ….., pa boš imela hitro kakšen odziv.

New Report

Close