Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek otroški čevlji-cena-kvaliteta

otroški čevlji-cena-kvaliteta

No takole, v soboto sem tamli kupila ene čevlje v Cicibanu in dvoje copatke. Vse skupaj me je prišlo 69,00 EUR, kar ni malo. No in ker je vse prerasla ji moram kupiti komplet spomladanska in poletna oblačila, moram reči da to ni majhen znesek in eni čevlji so definitivno premalo, torej ji moram kupiti še en par. Sprašujem vas, če mi lahko svetujete kje bi dobila relativno poceni, a še vedno kvaliteten otroški čevelj. Geox, Ciciban in podobne firme so mi drage, torej kakšne supergice za cca 20 EUR.
Sprašujem za Ljubljano, hvala

Moj sin ima vedno samo en par čevljev na sezono. Tisti par pa je vedno zelo kvaliteten. Ne razumem mamic, ki kupujejo več parov čevljev, ene kvalitetne, druge cenene. Ta boljše imajo otroci obute le za “posebne” priložnosti. V vrtcu, na igralih oz. najpogosteje pa imajo na nogi slab čevelj……ker ga je kao manj škoda…. Uh, te teorije ne razumem….

lp,

N.

Moja ima ponavadi ene Cicibanove čeveljčke in ene supergice, ki jih kupim preko Superge.si.

Pozimi seveda visoke čevlje in škorenjčke za v sneg, poleti čeveljčke in sandale!

Fischer Price ima cenovno ugodne in kar kvalitetne čeveljške (Mass).

Poglej v Massovem diskonut v BTCju pod Emporiumom.
Včasih imajo res smešno nizke cene, za kar kvalitetne čevlje. Včasih pa žal nimajo nič pametnega.

A se še niste sprijaznili, da so otroški čevlji ista cena kot odrastli, ker otroške nogice rastejo rabiijo dober čevelj.Nikoli mi ni bilo žal denarja za
boljši čevelj – Ciciban so kar uredu . Mi kupujemo Naturino pa poglej kakšne cene so. Ciciban je srednji cenovni razred za dober čevelj, če hočeš plastiko ali sintetiko pa kupuj v Tuš-u ali Mass-u.
Bolje kaka igrača manj pa boljši čevelj….
Lep dan

Ta druge, bi iimela tko čisto za slučajno za preobut. Torej če pride do nesreče in se prve zmočijo. Drugače pa ima tamal na nogah večidel kvalitetne čevlje, cenene so samo za vsak slučaj ali pa za na vrt.
tko

Bolj cenene čevlje imaš v Humanicu (City park) ali Jello (Rudnik).

Tudi jaz sem v soboto morala obema otrokoma kupiti novo obutev.Obema sem kupila čevlje v Cicibanu, superge pa v Hervisu (adidas). Mlajši je potreboval še dvoje novih copat (Ciciban) in sem ob koncu nakupa bila ob dobrih 220 Eur. Ampak, kar se mora se mora.

LP Maja

Lep pozdrav !

V soboto smo kupili za punci pet parov čevljev: dvoje superge, dvoje balerinke in ene natikače – vsi čevlji so usnjeni. Za vse smo dali 160€. Dvoje smo kupili v Alpini – ene redna cena, dvoje v outletu spodaj, ene v Humanicu in ene v Di massu. Še vedno trdim, da se da dobiti dobre in kvalitetne čevlje za majhen denar – samo pogledati je treba.

Kje pa je ta outlet Alpina??? hvala

Draga Maja. Stavek–kar se mora, se mora–me razjezi.

Zakaj?
Ker ni čisto tako.

Žal, veliko staršev ne more kupiti otrokom čevljev, ki naj bi bili kvalitetnejši, pač pa marsikdo išče poceni variante. Pa otroci preživijo in nimajo vsi po vrsti pošvedranih nog.

Morda bolje cenejše čevlje, pa večkrat menjati, da le niso nikoli premajhni!

Kaj misliš, koliko lahko privoščijo starši tistim otrokom, ki npr. padejo v 1. dohodninski razred??

Na leto imajo recimo 1.200.000 Sit. Če sta 2 2-krat toliko. Recimo. In verjemi, da ne kupuujejo dragih čevljev. Pa se otrokom zavoljo tega ne zgodi nič hudega!

Poznam pa primer, kjer so posledice zaradi slabih pogojev v otroštvu.

Mož, ki ima danes še 30 let nima, je do svojega 8. leta spal v majhni otroški posteljici—brez jogija. Namesto jogija ličkanje. Pa poleg tega še kup stvari. In res ima posledice.

Zaradi rahitisa v otroštvu deformacije prsnega koša in hrbtenice.
Pa ni edini otrok v družini in ima samo on posledice.
Npr. k zdravniku so ga kot dojenčka vedno vozili s kolesom v sedežu–pleteni košarici, kjer je sedel. In to kilometre daleč, v vseh letnih časih.

Noge pa, kljub povsem “neprimerni” obutvi povsem zdrave. Stopala, podplate, ima npr. za vzor.

Mi je žal, da te je moj stavek razjezil , vendar se nanaša na to, da čevlje pač moram kupiti, ker bosi in v premajhnih pa moji otroci pač ne bodo hodili. Sploh ni bilo debate o tem, da je treba kupiti drage in neke znamke, pač pa preprosto čevlje. Kakšne bom pa jaz svojim kupila pa, oprosti, je izključno moja pravica in dolžnost.

Ja in mene je razjezil tvoj nik ” Sedaj pa ne povem katera”. Bodi faca in ostani s svojim mnenjem pod svojim imenom. Najlažje se je skriti, spluvati in potem biti ful faca.

Pa lep dan !

LP Maja

Lep pozdrav !

New Report

Close